NAVIKLA SAM DA BUDEM SAMA: Kija Kockar progovorila o ljubavnom životu i otkrila kakvog muškarca priželjkuje

U novom izdanju emisije "Premijera" Kristina Kija Kockar govorila je o novogodišnjim paketićima koje je delila dečici širom Srbije, ali i o privatnim trenucima tokom praznika.

Pobednica prve sezone "Zadruge", otkrila je kako je provela najlepši period u godini i kako je provela praznike, ali i progovorila o svojoj humanosti.

- Bili smo u dva centra u Zrenjaninu, uskoro ćete moći sve da vidite, takođe, išli smo i po Srbiji i obradovali mnoge mališane! U jednoj bolnici donirali smo potrebne aparate koji su bili neophodni. Hvala mojoj porodici, izvinite što sam vam sela na glavu, takođe zahvalila bih se i medijima koji su sarađivali sa mnom tokom cele kampanje - rekla je Kija i dodala:

- Božić sam dočekala u crkvi, naravno bila kod kuće, napravila sam moj tradicionalni ručak sa bliskim prijateljima, neki nisu mogli da dođu zbog obaveza. Kod bake sam izvukla novčić, a kod mene je izvukao sin moje drugarice, inače se uvek ljutim ako ne izvučem ja, ali sada na dete nisam mogla - nasmejala se Kija.

O privatnom životu, potencijalnom partneru ali i o tome da li joj smeta kada je sama, govorila je bez zadrške. Takođe, otkrila je šta je prećutala od svog bivšeg muža Slobe Radanovića.

- Ne govorim mnogo o tome, lepše mi je da ljudi nagađaju šta se dešava, odlučila sam da ne delim sve sa javnošću. Uskoro idem na putovanje kod moje porodice u Holandiju, samo ću reći da sam srećna i da mi je lepo, to je dovoljno. Aktiviraću se malo kada je posao u pitanju i muzika jer me stalno kritikuju da sam pasivna u poslednje vreme i da me nema... Navikla sam se da budem sama, nisam neko ko želi da me neko sačeka kod moje kuće, nego kod sopstvene... Nisam kućni tip, više bih volela sa partnerom da putujem... Jedino mi je nekada glupo da kuvam samo za sebe... Prvom mužu nisam rekla da dobro kuvam, da se ne bi navikao, ali drugom ću reći - otkrila je Kija.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još