LAKO DO NEZABORAVNOG VRHUNCA: Tri najbolje seks poze za svaku veličinu muškog "ponosa"

Muškarci uglavnom ne veruju u to, ali žene odavno znaju da je za dobar seks ipak najvažnija tehnika.

U nastavku teksta saznajte koje su to najbolje poze za svaku veličinu muškog ponosa koja vam garantuje užitak tokom seksa.

Manji od 10 centimetara

Idealna poza za ovu veličinu je takozvana "pseća" jer je u njoj penetracija najdublja. Isprobajte i ovu pozu - glavu i ramena spustite na jastuk, ispod stomaka stavite drugi jastuk kako biste malo podigli guzu i nakon toga stisnite butine. Izbegavajte lubrikante, jer je kod penisa manje veličine trenje i te kako poželjno, a ono se smanjuje upotrebom lubrikanata.

Između 10 i 15 centimetara

Vaš partner može da bude u sedećem položaju, a vi omotajte svoje ruke oko njegovih ramena i nogama ga obgrlite oko struka. U tom trenutku njegovo telo služi kao "stolica" vašem telu. Stisnite se uz njega što više možete, jer ćete tako osigurati najbolji ugao za penetraciju.

Veći od 15 centimetara

Birajte poze u kojima ste vi "gore" kako biste mogli da kontrolišete dubinu penetracije. Stavite svoje ruke pored njegove glave kao da ćete da radite sklekove. U ovoj pozi on će moći da podigne svoja kolena, a to će vama dati mogućnost da se oslonite na njih i da imate potporu tokom seksa.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još