LAŽNA JE, NAJGORA OD SVIH: Filip Car žestoko napao Aleksandru Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Aleksandra Nikolić dobila je reč kako bi prokomentarisala odnos sa Filipom Carem i emocijama koje su "preko noći" ugašene.

- On se vadio da ima emocije, da ne bi ispalo da je nešto uništio. On je svestan cele situacije u kojoj sam se nalazila, nije mogao da podnese pritisak... Iz čista mira, pronašao mi je mane - rekla je Aleks.

- Ja sam u rijalitiju, prija mi da imam nekoga da je pored mene. Napolju kada sam, uvek cimnem neku devojku da ne spavam sam - pravdao se Car.

- Aleks je neko koga je čekala lepa budućnost, imala je fanove, poštovanje, trebalo je da bude zaprošena za Novu godinu... Zašto misliš da bi sve žrtvovala da te ne voli - pitala je voditeljka.

- Ma ona nije Dejana ostavila zbog mene, neka prizna ako sme - odbrusio je Filip.

- Ja sam sto puta lepo rekla, ja sam bila sa Dejanom, ali kada je on ušao osetila sam nešto i desilo se. Meni to nije trebalo, ta priča o rijalitiju je glupa - govorila je Nikolićeva.

- Ona uvek ima taj rijaliti momenat u glavi, ona tačno zna šta radi. Kod nje je svaki korak isplaniran. Izvini, a gde si osetila to prema meni - provocirao je Car.

- Uvek sam govorila da mi nije bilo svejedno kada je u pitanju bio Filip, ali zaljubila sam se u Dejana i zavolela ga... Nećeš mi nabaciti te stvari - vikala je Aleks.

- Meni tvoja veza sa Dejanom nije bila ni iskrena, ni normalna. To sam izvukao iz razgovora sa tobom! - viknuo je Filip.

- Znam ja zašto on ovo govori... - nervirala se Nikolićeva.

- Ja da sam hteo mogao sam da ti upadnem u vezu sa Dejanom! Nemoj da pričam šta si radila i kada! - zapretio je Filip.

- Prošle godine kada je bila zajednička svadba, jesam bacila žito od besa! - priznala je Aleksandra šta je radila u petoj sezoni.

- Meni je Dalila stalno zamerala Aleksandru i njene poglede! Rekla si mi da si ušla u vezu u koju nije trebalo da uđeš i da to nije bilo za tebe - otkrio je Car.

- Ma koga ti za*ebavaš? Filipu treba za tebe 16 minuta - skočio je Marko Janjušević Janjuš.

- Nemoj da me vučeš za jezik! Rekla si mi da sam ti uzeo prvo mesto, mnogo toga si glumila! Nisam hteo da ti kažem da nisam sa tobom jer si folirant, jer ti je sve strategija, sve ti je igra! Dejana nisi volela ni malo, ušla si ovde da bi igrala igru, sve je bilo farsa! Priznaj to i budi takva do kraja! Ti si devojka koju mogu da povežu ovde sa pet muškaraca, koja može da bude ovde sa kim poželi. Znam te kao zlu paru, nemoj sa mnom da se igraš rijalitija! Ovakve kao ona mogu me koštati samo tako, da ti raz*ebu život! - urlao je Filip.

Lepi Mića ubacio se u svađu Aleks i Cara, pa branio zadrugarku.

- Šta ćeš ti sa njom, ako je sve bilo tako odavno, da bi je uslovljavao? - rekao je Lepi Mića.

- Ja neke stvari nisam znao i dok ih nisam video. Pre neki dan me je podbadala - kazao je Car.

- Ja tebe? Ti mene izvrnuo ko čarapu, menjaš ih tamo jedna, druga, treća - dodala je Aleksandra.

- I ti bi tako, ali se bojiš osude naroda, to si nažalost ti - rekao je Filip.

- Ti si taj koji ludi zbog nje - dodao je Mića.

- Nisi ti povređena žena, žene poput tebe nikada nisu povređene. Toliko si se namazala za rijaliti, meni se to gadi! - rekao je Car.

- Prema Dejanu sam bila loša, prema tebi nisam - dodala je Nikolićeva.

- Nisam sa njom zato što je lažna, za ostale znam kakve su. Ona se namazala lažno, fina je kao i dobra, a u stvari je gora od svih! Fanatici neka me pljuju. Čim sam video neke stvari, paljba... - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još