LAKO SMO ODABRALI IME ZA BEBU: Saška Veselinov progovorila o trudnoći i otkrila kako je porodica Đoković reagovala na vest o proširenju porodice

Saška Veselinov i Đorđe Đoković će se za manje od tri meseca ostvariti u jednoj od najlepših životnih uloga - postaće roditelji i to jednog dečaka.

Saška je za domaće medije ispričala kako je lepe vesti najpre podelila sa svojom majkom, za koju je izuzetno vezana, ali da ništa manje radosna nije bila ni Dijana Đoković, pošto je saznala da će ponovo postati baka.

Par se oko imena za naslednika dogovorio još na početku svoje ljubavi, tako da o tome sada ne moraju da razmišljaju. U slatkom iščekivanju uživaju maksimalno, ali jedva čekaju prvi susret s bebom.

Kako je Đorđe reagovao kada si mu saoštila da si trudna?

- Đole je za svoj rođendan, koji je 17. jula, poželeo da se ostvari u ulozi tate i da se oženi. Sve želje su mu bile usmerene na proširenje porodice. Posle samo nekoliko dana otad, radila sam laboratorijske analize, jer sam imala užasne vrtoglavice i konstantne mučnine i, zapravo smo na taj način i saznali da sam trudna. Bio je presrećan, a ja ne znam šta bih mogla da mu poklonim za sledeći rođendan.

Kako protiče trudnoća, da li si i dalje imala mučnine, a ako jesi, kako si se izborila sa time?

- Imala sam mučnine na samom početku trudnoće, od ujutru pa sve do uveče. Ja sam u toj situaciji pronašla dobru stranu, a to je da se na taj način neću prekomerno gojiti. Kasnije sam počela da imam probleme sa gorušicom i to stanje i dalje traje, ali definitivno najteže što mi pada je oticanje nogu, ti bolovi su vrlo neprijatni i ne slažem se sa onim "najlepši period u životu je trudnoća", za mene najlepši period dolazi onog momenta kada budem donela na svet našeg dečaka. Nestrljivi smo i brojimo dane do tog susreta.

Da li već sada imaš tremu, jesi li spremna za ulogu mame?

- Rekla bih da je osećaj uzbuđenja pristutan kod mene. Srećna sam i isto toliko mirna, jer znam da sam pronašla životnog saputnika za oca svog deteta i nešto najvažnije je, za samo odrastanje i vaspitanje, da dolazi u zdravu sredinu, da postoji razumevanje i ljubav sa obe strane. Na taj način možemo sve.

S obzirom na to da ćete dobiti dečaka, da li ste razmišljali o imenu i koje je u opticaju, ko će dati "zadnju reč"?

- Nas dvoje smo još na početku veze započeli tu temu i odredili kako će deca da nam se zovu jednog dana. Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta.

Kako ste porodicama Veselinov i Đoković saopštili radosne vesti, da li je bilo suza radosnica, kao i na crkvenom venčanju?

- Moja mama je prva saznala. Sa njom imam takvu povezanost, da u svakom trenutku zna sve što se dešava u mom životu, kao i ja u njenom. Tata mi je emotivac i on često zaplače od sreće. Njemu je dovoljno da me vidi, da pomazi stomak i ta njegova strana dolazi do izražaja. Potom smo otišli kod Đoletovih roditelja. Dijana je veseljak, ona je donela piće da se nazdravi dok je Srđan, zaštitnički nastrojen prema meni, odmah ponudio svaku vrstu pomoći i rekao je: "To je, bre, snaja moja" i zagrlio nas. Svi su bili presrećni, zaista.

Da li planiraš i dalje da se baviš linijom kupaćih kostima ili ćeš dati sebi odmor?

- Za mene nema odmora ni jednog jedinog dana. Otkad sam ostala u drugom stanju, radim i više nego sto sam to činila pre. Moj stav je da ako nisam zadovoljna sobom, ako ne radim na sebi, da neću biti dobra ni za svoju okolinu. Želim da jednog dana moje dete bude ponosno na svaki korak koji sam napravila u prošlosti i da ga učim pravim vrednostima. Nakon letnjeg asortimana, izašla je kolekcija za jesen-zimu, zatim smo pre nekoliko dana slikali novu kampanju, u pitanju su urbani modeli od veštačke kože. Sve je to bio uvod za ono što se mesecima sprema, a to je "Saash wedding concept". U pitanju je salon venčanica koji će biti otvoren početkom marta ove godine. Kao što već i znate, za svoje opštinsko venčanje sam vredno radila na kreiranju haljine i time najavila šta to možete očekivati od mene u budućnosti. U sklopu tog salona biće i "Saash shop", gde će biti izložene sve kolekcije koje su do sada ugledale svetlost dana, sa još mnogo noviteta.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još