PONIŽAVA ME, ALI MENI JE STALO DO NJEGA: Aleksandra Nikolić priznala da i dalje pati za Filipom Carem (VIDEO)

Nakon žurke koja je održana na rijaliti imanju u Šimanovcima, Aleksandra Nikolić poverila se Miljanu Vračeviću i priznala mu koliko se loše oseća što ju je Filip Car ostavio zbog Maje Marinković.

- Trudim se da se smejem ali slabo... Ja ću biti sama do kraja, biću okej sa ovim. Ja ne mogu, je l' vidiš da ne mogu? - rekla je Aleks.

- Imate neku emociju, istrast - rekao je Miljan.

- Sve to stoji, ali veza sa njim meni može samo loše da donese i ništa dobro. Ja nisam znala da će ovako da bude. On da nije takve stvari uradio... Sam je kriv za sve, ali ne krivim njega toliko, krivim sebe. Jutros sam pričala Zvezdanu da je ispravno ono što sam uradila jer je moje srce želelo, ali od svega toga... Gledam da li je vredno. Ja sam se kockala. Najgore od svega mi je to što, 'ajde uradila sam šta sam uradila, da li je bilo vredno? Nije, otišao je sa drugim devojkom. Poštujem i ne petljam se. Zato, pored svega što mi je uradio, ja neću da izađem uplakana i da pričam da mi je loše, ali ja znam da mi je pakleno. Pored svega, on mene ponižava kao ženu - pričala je Aleks.

Aleksandra je počela da plače u jednom trenutku, a Miljan je pokušao da je umiri.

- Ovo sad što ti se dešava, dešava ti se, a ono bi ti bilo gore - rekao je Miljan.

- Da li misliš na sve što se izdešavalo, da još mora i da me vređa? - rekla je Nikolićeva.

- Sve je to emocija i nemoć. Došao je po šolju, on ima emociju - dodao je Vračević.

- On je mene sve slagao, ja sam ispala tako glupa. Da li znaš kako je meni trenutno? Spavam u izolaciji, opet čujem hihi... Ne boli me k*rac, loše mi je. Kako da me boli k*rac? Kako? - rekla je Aleksandra.

- Miljane, kako da ti kažem... Je l' se sećaš kad sam ti pričala da hoću, a ne.. Neću više nikad, ali me boli - govorila je Aleks.

- Imaš devojke, sedi, sredi se i digni se iznad svega. Imaš mlade devojke, druži se sa njima - pričao je Miljan.

- Okupili su se oko mene kao ose jer sam slobodna. Mogu ja sa svima da popijem kafu, ali duša neće ništa. Ja sam totalno osakaćena, šta sve vidim... - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još