SEKS FANTAZIJE: Pet scena iz filmova za odrasle bi dame rado isprobale

Seks ispred ogledala mnogima je tajna fantazija. Možda ste mislili da su filmovi za odrasle rezervisani samo za muškarce, ali varate se! "Vruće" scene iz filmova često deluju teško primenjive ili čak nisu ni primamljive, ali uvek vam mogu poslužiti kao inspiracija za male eksperimente u krevetu. U nastavku pročitajte koje bi to scene iz filomova bi žene mogle da isprobaju.

Seks ispred ogledala

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte da ispunite ovu fantaziju.

Eksperimentisanje sa seksi igračkama

Seksualne igračke mnogim parovima su još uvek tabu-tema. Međutim, žene koje su npr. isprobale igru sa vibratorom ili stimulirajućim prstenom i te kako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

Uloga domine

Mit o tome kako žene vole da budu pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg spola i te kako vole da budu dominantne u krevetu i da preuzmu inicijativu i kontrolšu svog partnera. Deo te fantazije je i ispunjavanje svih želja dama u tom trenutku.

Seks sa povezom preko očiju

Povez na očima spriječiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji će deo vašeg tela "sleteti" poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula se bude u intenzivnom iščekivanju.

Seks na javnom mestu

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Reč je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još