HAOS U BELOJ KUĆI: Milica Veselinović nasrnula na Maju Marinković zbog Filipa Cara (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan razgovor Filipa Cara i Mikice Bojanića koji su pozvali Milicu Veselinović kako bi je Filip poljubio. Voditeljka Ivana Šopić nakon odgledanog videa dala je reč Maji Marinković.

- Ne znam kako njih nije sramota da nerviraju ženu u drugom stanju - rekla je Maja i dodala:

- Ja sam otišla da se istuširam, a on je rekao da će biti fin. Mikicu treba da bude sramota. Filip ne može bez mene, to je za njega sprdnja, ali on opet ide ka meni. One su za mene smešna priča, moje mesto je tu gde jeste, kraj njega.

- Filip nije zauzet muškarac, ja sa njim mogu da se igram kako je želim, ja mogu da sednem kraj Filipa, i da se zezam sa njim, a sada ne mogu jer ona meni stalno dobacuje - rekla je Milica.

- Što misliš da si trudna? - upitala je voditeljka.

- Meni kasni, ali ne verujem da sam trudna. Sa Filipom sam imala rizičan odnos na Božić. Možda je sve u redu, ali ko zna. Sa Bilalom nisam imala rizičan odnos, kao sa Filipom - rekla je Marinkovićeva.

- Mikice, ti si podržao Filipa, a ne svoju ćerku, ona je tebi tražila, citiram, da držiš ku*ve dalje od njega - upitala je Ivana.

- Nije istina - rekao je Bojanić.

- Ja sam rekao da se sklone, one su pojurile da se pozdrave, a onda su otišle. Ona je molila Boga na Bogojavljenje da je trudna - rekao je Car.

- Nemoj da se Taki moj nervira, sve je super - dodala je Maja.

- Car i Milica su se dogovorili da imaju razgovor u kazinu, a Mikica i Car su dobacili meni i Milici kao evo ih Milka i Nutela - rekla je Anita Stanojlović.

- Meni je smešno što maja hvata na trudnoću, ne bi me čudilo da stavi neki jastuk na stomak - dodao je Filip.

- Ovde niko ne zna da li je Car ozbiljan sa Milicom, ali stalno joj dobacuje - komentarisala je Anastasija Stanojević Palčica.

- Neka krava namesti posteljinu za kraljicu - dodala je Marinkovićeva.

- Kraljice, meni veza kao tvoja nije potrebna, da me lik ne porizna za devojku, a ja da ga hvatam na trudnoću - rekla je Milica.

- Meni nije jasno što Car ne trpi prošlost od Aleks, a trpi Maju, svi zanmo šta je radila, nije to bilo divno i bajno šta je radila. Od Janjuša, do muža najbolje drugarice. Filip meni nikada nije rekao marš, kao njoj, on meni dobacuje, a mene nikada nije uvredio kao nju. E, sada ću ja da sednem kraj Filipa, a ona mene konstntno vređa - rekla je Maja.

- Mrš, krmačo - rekla je Maja, a onda je Milica sela kraj Cara.

- Hajde, idi tamo - rekao je Car Milici.

- Pa, da li treba ovako da te vređa - nastavila je Veselinovićeva.

- Hajde, beži tamo debela - rekla je Maja.

- Nemoj da ga štipaš Majo, je l' treba da te vređam trudnu - rekla je Milica kada ju je Maja pljunila, pa su se sukobile.

- Hajde samo priđi ku*vo debela, je*aću ti mamu - viknula je Marinkovićeva.

- Pa, nemoj na trudnu ženu! Milka jača od tebe, ona bi prebila mene a ne nju - šalio se Filip.

- Dođi ku*vo pa žeš da vidiš! Krmačo - vikala je Maja Milici koju je Zvezdan Slavnić odneo.

- Lemurica moja opasna, gde na nju - nastavljao je Car.

- Odbačeno siroče, mrš kod Filipa Cara, jadnice - vikala je Milica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još