PET IDEALNIH: Momci otkrivaju kakve sastanke zapravo vole

Suština odlaska na ljubavne sastanke je da malo bolje upoznate osobu koja vam se sviđa, pri čemu ćete ako ste fer igrač insistirati na tome da platite polovinu računa za hranu i piće. Šanse su da ćete priličnu svotu novca baciti na ovakve izlaske. Poenta je da sastanci nisu nešto u šta bi trebalo da se upuštamo kada smo švorc, ali ponekad to ipak radimo.

Jer iako su naši novčanici možda prazni, srce je ono koje ne možete zaustaviti kada odluči nekog da voli. A što se tiče ideja za sastanke, trebalo bi da znate da ne žele svi momci da vas izvode na večere u skupe restorane i da plaćaju karte za premijere filmova u bioskopima. Danas vam u našoj galeriji otkrivamo kakve to sastanke momci smatraju najboljima.

VEČERA NA OTVORENOM

Zaista je mali broj momaka koji uživa u tradicionalnim večerama u restoranima. Osim što su takvi izlasci skupi, oni vam zapravo ne daju priliku da se dovoljno opustite. A ako momci nešto vole, to je da budu maksimalno opušteni u društvu devojke koja im se sviđa. Dakle, umesto u restoranu odaberite večeru negde na otvorenom. Spakujte omiljenu hranu i piće u korpu za piknik i pronađite neki vidikovac van grada. Vaš momak će biti oduševljen ovim izlaskom.

TVRĐAVA OD JASTUKA I ĆEBADI

Momci su ustvari samo malo veća verzija dece. Potajno, svaki od njih uživa u momentima kada može da oslobodi svoje unutrašnje dete i prepusti se užitku. Kada biste ga pozvali da dođe kod vas i predložili mu da zajedno napravite tvrđavu od jastuka i ćebadi u kojoj možete da se ušuškate i uživate, njegovoj sreći ne bi bilo kraja.

GLEDANJE FILMA NA OTVORENOM

Iako postoje brojne varijante bioskopa na otvorenom, kada momak zaista želi da uživa u društvu svoje devojke, on će odabrati nešto intimniju varijantu. Naime, platno i projektor montirani na terasi ili u dvorištu, mogu sa stvore savršenu atmosferu za zaljubljeni par, a da pritom ne koštaju malo bogatstvo.

SPREMANJE HRANE U DUETU

Više od odlaska u restoran ili poručivanja hrane, momci vole kada sa svojim lepšim polovinama spremaju nešto što vole da jedu. Pre toga avantura može da počne u supermarketu gde će namirnice za jelo biti kupljene, a njen nastavak se očekuje na plesnom podijumu vaše ili njegove kuhinje, sasvim je svejedno.

GLEDANJE UTAKMICE U DVOJE

Jedno je sigurno: momci vole sport. Sasmim tim razumljivo je što je on našao način da se uglavi na listi sastanaka u kojima muškarci uživaju. Kada kraj sebe momak ima devojku koja je spremna da sedi kraj njega dva sata i najvija za njegov omiljeni tim, uz grickalice i pivo, ne postoji veće zadovoljstvo koje on može da zamisli.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još