ANA U SUZAMA: Bivša supruga Zvezdana Slavnića progovorila o javnoj preljubi

U današnjem izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal", reporter Nemanja Vujičić kao svog sagovornika imao je bivšu nevenčanu suprugu Zvezdana Slavnića, Anu, koju je zadrugar posle 15 godina veze ostavio zbog Anđele Đuričić. Ana se u jednom trenutku i zaplakala zbog suprugove prevare.

Je l' se osećaš okej?

- Pa onako, i ne baš.

Bio je sa mnom uživo Moka Slavnić. Kada sam polazio ka tebi, zamolio me je da ti kažem da te nije spominjao i da nije davao loše izjavu o tebi, ali kada sam ga pitao za tebe, on me je zamolio da idemo na sledeće pitanje.

- Što se tiče Moke, mogu da kažem jednu rečenicu, što se tiče mene, on je veliki sportista, što se tiče toga kakav je čovek Zoran Moka Slavnić - za mene je nula. Pitanje je da li je bitnije biti bolji čovek ili sportista? Dovoljno sam rekla.

Kakvo je tvoje mišljenje kada gledaš čoveka kojeg si toliko čekala, a koji sada ima novu devojku? Kako gledaš tvog nevenčanog bivšeg muža?

- Teško mi je da gledam sve. Toliko imam emocija, mislim da je mojih 13 godina najmanje bitno u ovom smislu, ova prevara. Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele druge stvari. Šta znači imati kodeks, poštovanje i čast? On je to izgubio, a za njega sam sve ove godine bila tu. Rekla sam da neću da brišem suze, jer sam ponosna na njih. Biće sve bolje, a za sve je potrebno vreme. Mislim da nisam jedina žena koja ovo prolazi i želim da se zahvalim svim ženama koje su mi slale beskrajan broj poruka. Uz njih mi je bilo lakše, kao nisam sama. Ja mislim da se čistim i treba da plačem. Ovo nije slabost, ovo nije hrabrost.

Da li si mogla da očekuješ da će ti se ovo dogoditi i da li si zaslužila?

- Ne. Iza kamere je moja drugarica 25 godina, koja zna sve što sam ja. Ona može da ti potvrdi da je ovo bilo iznenađenje, ali je ovo dar od Boga. Ne da nisam zaslužila i očekivala, nikada.

Moka je istakao da ste zajedno plakali.

- Nismo plakali kada je to u pitanju, a što se tiče njegovog učešća, ja sam to naslutila, Moki prenela, ali ja to razumem, to je njegov sin. Za sve sam bila u pravu, ali ne bih više o tome šta sam prošla sa Mokom.

Shvatiš da je 15 godina ljubavi i ostatak bilo lažno ili uzalud ili mu se nešto dogodilo. Kako to definišeš?

- Ja bih rekla da je tih 15 godina moralo da se desi, da je ovo jedan veliki test u kom sam ga podržala, jer sam smatrala da se ovo neće desiti. Naravno da sam sa njim želela da ostvarim svašta, imali smo planove zbog kojih je ušao u "Zadrugu", koje nije iskreno rekao. Ušao je zbog nas. Za neki bolji život, bolje sutra, da pokaže sebe, da greška koja mu se desila nažalost - da je velika tragedija, da objasni kako se desilo. On je zaboravio na sve ciljeve zbog kojih je ušao, i pokazao je sve suprotno. Hvala mu što mi je otvorio oči.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink TV/PrintScreen

Pogledajte još