BEBICA NAPRAVIO HAOS U BELOJ KUĆI: Nenad Macanović polomio dva televizora zbog sukoba sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom sastanka u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Lazar Čolić Zola delio je uloge za film o životu i radu Nenada Macanovića Bebice simboličnog naziva "Viši cilj". Čolić je otkrio kome će pripasti uloge Tijane i Ane, sestara Miljane Kulić.

- Tijanu će tumačiti Aleksandra Nikolić, to sam rekao. Aleks, prihvataš li? - upitao je Zola.

- Da - rekla je Aleks.

- Anu će tumačiti Maja, tako sam odlučio. Reketaša jedino može da glumi naš prijatelj Bojan - kazao je Zola.

- Hvala, brate moj - rekao je Bojan Simić.

- Važna uloga, koja nekome mora da pripadne je zlatar sa Zlatibora. Miljana, šta misliš da to bude Ana Spasojević? - upitao je Zola.

- Možda je bolje da to bude Tamaris - dodala je Miljana.

- Ona je tu za druge stvari. Boban, vlasnik eminentnog restorana u Skadarliji. Radi se o čoveku, koji je, kada je Miljana došla i rekla, misleći da je vlasnik Bebica kazala: "Stavite na račin vlasnika", dobila odgovor: "Ja sam vlasnik!". Potreban mi je neko harizmatičan za sve ovo, premišljam se da to bude Ivan Marinković - istakao je Zola.

- Čekam da mi moja žena pošalje nekako povratnu reakciju o mojoj ulozi, kroz "Pitaja gledalaca". Ukoliko bude tako, ja ću rado prihvatiti - kazao je Ivan Marinković.

- Sada se pokazuje nezadovoljstvo jer niste dobili glavne uloge, a kada su vam Miljana i Zola delili hranu, onda ste prvi - dodala je Anastasija Stanojević Palčica.

- Ja sam rekla da odbijam ulogu - rekla je Aleks.

- To ti je Mića sad rekao da uradiš - kazao je Miljan Vračević.

- Ne znam kakav problem imaš. Sa Miljanom nisam dobra, nema logike da igram njnu rođenu sestru, jer nema nikakve poente. Ukoliko budem dobila neku drugu ulogu, to ću rado da prhvatim - rekla je Aleks.

- Lazare, onda i Maju izbaci - dodala je Miljana.

- Još jedna važna uloga treba da se podeli, a to je Bebicina bivša žena Mirela - rekao je Zola.

- Nemoj da mešaš nju. Ona nije deo ovoga. Miljana i ti nemate pravo da je mešate u ovo, nije deo ovoga. Miljana, tebi sad kažem da ne praviš budalu od sebe, da ja ne bih progovorio - rekao je Bebica.

- Ajde, reci šta imaš - istakla je Miljana.

- Filma neće biti, ukoliko se bude pominjala moja porodica - dodao je Bebica.

- Ti si najstrašnije vređao moju majku, pa niša nisam rekao. Ali sam čovek, pa ću da razmislim da li će biti - rekao je Čolić.

Macanovć je doživeo pomračenje nakon što je čuo da će u filmu posvećenom njemu, neko od zadrugara dobili ulogu njegove bivše supruge.

- Neće biti filma, evo, neće ga biti. Videćeš. Je*aću ti mater, ali neće ga biti - rekao je Bebica.

- Biće, videćeš da hoće - kazao je Zola.

Bebica je nastavio pravi haos zbog filmskog ostvarenja Lazara Čolića Zole, te je televizor rastavio u paramparčad.

Macanović je prišao televizoru, te ga je udarao i lomio, a obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još