Čović: Mediji i menadžeri neće sastavljati tim Zvezde

"To je posao za trenera. Do kraja nedelje biće završena i priča oko šefa stručnog štaba, tako da sam siguran da će i ova tenzija nestati", naveo je Čović u saopštenju.

U pojedinim beogradskim medijima danas se pojavila informacija da su neki košarkaši Crvene zvezde, posle dogovora o saradnji sa FMP-om iz Železnika, postali slobodni igrači i da bi mogli da promene klub.

"Sa Nemanjom Nedovićem, Urošem Nikolićem, Aleksandrom Cvetkovićem i Savom Lešićem obavljen je razgovor. Kolektivan razgovor pred ostatkom tima, takođe, obavljen je sa Nedovićem i Cvetkovićem. Svi oni su sa oduševljenjem prihvatili novi projekat i iskazali želju da nastave da igraju u Crvenoj zvezdi", rekao je Čović.

Predsednik crveno-belih kazao je da "priča koja pokušava da se provuče kroz pojedine medije, samo govori o namerama pojedinaca prema Zvezdi" i da bi "bilo dobro da ti isti izađu i javno kažu ime i prezime, da bi navijači i ljubitelji kluba saznali ko radi na pokušaju rušenja Zvezde i otimanja njenih igrača".

"Ako se to nastavi i oni ne budu imali hrabrosti da se predstave, mi ćemo ih razotkriti
", dodao je Čović.

Košarkaški klub Crvena zvezda - Beograd nastao je prošlog petka dogovorom o saradnji Crvene zvezde i FMP-a. Taj klub će se iduće sezone takmičiti u regionalnoj Jadranskoj ligi, a u toku su pregovori sa trenerom Svetislavom Pešićem.

(Beta)

Pogledajte još