ON MI JE PODRŠKA U SVEMU: Marija Kilibarda iskreno o ljubavnoj vezi sa Branislavom Vučelićem

Voditeljka i novinarka Marija Kilibarda (42) progovorila je o svom ljubavnom životu i emotivnom partneru Branislavu Vučeliću.

Na pitanje da li će se negde pojaviti zajedno, Marija je imala spreman odgovor.

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je voditeljka i dodala da je Bane veliki kritičar kada je u pitanju njen privatni biznis.

- Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - dodaje Marija.

Kilibarda je otkrila i kako provodi vreme sa svojim izabranikom.

- Imam mnogo omiljenih pića. Prvo mesto je voda, svakako. Viski mi je drugo omiljeno piće. Nisam neko ko ne voli alkohol, mislim da ga fino i umereno konzumiram, nismo više klinci, da piješ puno, da mešaš svašta. Okružena sam ljudima koji obožavaju da degustiraju pića uz hranu - istakla je voditeljka, a onda se dotakla i noćnog života:

- Nemam elana za noćni život, prošlo me je to. Mogu da zaglavim do pet ujutru, ali sa svojim dragim, da gledamo neki filmski maraton, u tom smislu sam noćna ptica - bila je iskrena Kilibarda.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kilimara/Instagram

Pogledajte još