ZADRUGAR SVOJIM IZLAGANJEM IZAZVAO HAOS U BELOJ KUĆI: Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Zvezdana Slavnića.

- Druže, znaš li koliko nama zvučiš smešno kada kažeš da ne bi bio sa Aleks, za razliku od nas što smo gledali izolaciju - glasilo je pitanje.

- Ja sam mogao da ne ostanem sa Anđelom i da guram to nešto što su oni videli, po nekim našim rečima - rekao je Zvezdan.

- Gledali smo i videli šta se desilo i tu tvoju upornost da je zavedeš i sada im je nenormalno da slušaju da nećeš da budeš sa njom - rekao je Tanasijević.

- Tada, ja ne mogu da kažem da se nešto ne bi desilo. Da sam hteo tada da budem sa njom, imao sam četiri meseca, da sam hteo to da guram, ali to je što je - rekao je Slavnić.

- Ovo je bila jedno od glavnih pitanja koje sam ga ja pitala više puta. Ja kažem da nemam problem. Meni bi veće poniženje bilo da ostanem sa njim, a da on voli nekog drugog. Ja sam to njega pitala, skoro svakog dana, onaj dan u izolaciji, mi nismo raskinuli. Pitala sam ga da li su pričali o vezi ili o čemu su pričali... Ja tu nisam problem, ne bih dozvolila sebi da sam ja problem, da ih ja sputam - rekla je Anđela Đuričić.

- Rekla si da su hteli da se poljube. Pričala si da si igra - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Čula sam drugačiju priču posle, od njega. To je bilo u trenutku kada nisam pričala ni sa njim, ni sa njom, tek posle u pabu. Ja sada imam sliku cele situacije, ne znam ništa, nisam bila tamo. Čovek mi je rekao: "Šta sad, kao, Anđela je problem?". Nit smo raskinuli, samo smo se posvađali. Ako mu se sviđa Aleksandra, Žana, Maja ili bilo ko, neka ide, ja ga neću zadržavati samo zato što ga ja volim - rekla je Anđela.

- Ona svakim sa kojim može, ona bi bila. Aleksandra se povukla jer je shvatila da se mnogo ukanalila i da ne bi ispala najgora. I te kako joj se sviđao Zvezdan i ona njemu. Čovek je bio sa njom, blizina je učinila svoje, a to što se ona povukla je samo da ne bi ispala najgora. Ova devojka hoće da bude na silu sa njim samo zbog toga što je uradila. Aleksandri se sviđa Zvezdan - rekla je Marija Kulić.

- Ako si osetila neku hemiju, poglede prema Zvezdanu... - počeo je Filip Car.

- Pogrešno sam se izrazila, bila sam polupana i pogubljena. Ovaj mi uradio šta je uradio, bilo mi je intresantno da pričam sa njim. To nije emocija, ne znam kako da objasnim. Sad pričam iskreno - rekla je Aleks.

- Ja kažem kada isfoliram ili slažem. Zato je veća težina, ja sam ušao slobodan i zna se za mene da sam takav, nikome nisam rekao da ja nisam takav. Kuneš se u emociju prema Dejanu, mene nema, kada osetiš da ti se neko sviđa i imaš poglede. Ja te shvatam da si se pogubila, ali na osnovu toga, ne ja, ti nisi validna da ti se veruje bilo šta. I pre mene ti se sviđao čovek dok si bila u odnosu - rekao je Car.

- Kada sam bila sa Filipom Carem, nisam Zvezdanu rekla ni "dobar dan" - rekla je Nikolićeva.

- Pre dva minuta si rekla da je sviđanje teška reč, a ti si to meni izgovorila na kraju. Nadam se da ćeš posle svega što smo pričali i kako, da ćeš pričati kako jeste. Pre 20 sekundi si rekla to, pa onda da je teška reč - rekao je Zvezdan.

- Što se tiče Zvezdana, ono što ja mislim za njega i u vezi cele te situacije, smatram da je bio malo pogubljen zbog svega što mu se dešavalo...Ne kanalim ja nekoga, ja pokušavam da ga opravdam - rekla je Aleks.

- Danas Mića kaže da smo napadali Ša i Janjuša, zbog stvari koje su lagali i varali, a on opravdava nju, a sviđao joj se neko dok je bila sa Dejanom u vezi - rekao je Car.

- Je l' mogu ja tebe da pitam nešto? Ti si hteo mene da poljubiš, a hteo si da ostaneš sa devojkom. Onda si se i ti igrao - rekla je Aleks.

- Ja sam rekao šta sam uradio. Kako misliš da sam se igrao? - rekao je Zvezdan.

Slavnić se tokom izlaganja Aleksandre Nikolić iznervirao jer je smatrao da nije iskrena.

- Da li možemo da pričamo o ovome ili da izađem, počinjem da se nerviram! Počinje da laže i da petlja, na ivici sam! Nisam za priču, pustite me da završim - rekao je Zvezdan.

- Ne znam, sluđena sam - kazala je Aleks.

- I eto to je to, a ja onda uzimam klešta - rekao je Zvezdan.

- Šta si ostalima pričala u kući? Znaš kakve gluposti si pričala! Ne možeš sa mnom da se igraš a sad nastavljaš dalje. Pričala je da sam zaljubljen - rekao je Zvezdan.

- Ne, ne, samo Anđeli Ilić sam pričala, Miljanu pre toga - dodala je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još