Jelena Karleuša proslavila 33. rođendan

Među prvima JK su rođendan čestitali zagrebačka novinarka Hana Hadžiavdagić i mama Divna, koja je svojoj kćeri poklonila laptop.

"Maloj od sakandala" i možda budućem poslaniku u Skupštini Srbije, rođendan su čestilale i kolege Indira Radić, Saša Matić, Ilda Šaulić, Dunja Ilić, Dejan Milićević, Ena Popov, Vanesa Šokčić, Kaja.

U PR službi fudbalskog kluba Crvena zvezda rekli su da su pravila takva da Duško Tošić veče pred utakmicu mora da provede u karantinu.

- Sutra je utakmica, tako da Duško prosto mora da bude u karantinu - kaže portparol crveno- belih Marko Nikolovski.

Posebnu pažnju medija pobudilo je pojavljivanje politilčara Nenada Čanka. Fanovi nisu mogli da prisustvuju proslavi rođendana ali im se Jelena odužila na svoj način preko Fejsbuka.

-Zatvorite oči i pomislite na mene...osetićete moj poljubac i čućete toplo i iskreno hvala. Hvala za divne želje, tople reči i ljubav koju mi pružate. Barem na 24 sata, ja sam najsrećnija žena na svetu.

Sreću slavljenice kvario je samo podatak da njen suprug Duško Tošić zbog priprema za utakmicu sa Renom nije mogao da prisustvuje rođendanu.

- Od Duška sam dobila ruže sa porukom: "Za ljubav mog života". On je nažalost bio u karantinu tako da nije prisustvovao rođendanu. Proslavićemo ga sutra, posle utakmice, kada će Zvezda, nadam se, pobediti - rekla je JK za "Alo!".

JK su rođendan čestitali i njeni gej fanovi Predrag Azdejković, Boban Stojanović i Boris Milićević. Žurku je ipak propustio Boki 13, kojem je oduzet pasoš.

(old_image)
Pogledajte još