ONA JE TOTALNI DEBAKL, TREBA JOJ DATI VASPITNE: Ana Ćurčić žestoko oplela po Anđeli Đuričić (VIDEO)

Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića razgovarala je sa pripadnicima sedme sile u studiju u Šimanovicma, pre ulaska u Belu kuću. 

- Ana, mene zanima da li ti je drago što se ovo izdešavalo javno, i da li ti je drago što je ušao u "Zadrugu" i pokazao sebe u drugom svetlu - upitala je novinarka.

- 9. septembar slavim kao drugi rođendan. On neće moći da se suči sa mnom - rekla je Ana.

- Da li ima šanse za pomirenje? - upitao je novinar Darko Tanasijević.

- Nema šanse, niti želim, ta priča je gotova, treba vremena da prebolim. Najviše hrabrosti meni treba za prihvatanje, ja sam daleko od toga, ali lagano - rekla je Ćurčićeva.

- Kako gledaš na Anđelu - upitao je Tanasijević.

- Moram da budem iskreno, ja se saosećam sa njenim roditeljima. Ja bih za svoju decu sve uradila, a mene zanima kako se njeni roditelji osećaju dok gledaju sve to. Saosećam se sa njima, a što se nje tiče, treba joj dati vaspitne. Iskreno posle svega, verujem da će imati obraza da pruži ruku. Nije mi jasna ona kao da ja ne gledam sve to dva meseca - govorila je Ana.

- Za nju postoji posebna nagrada, to je ozbiljan debakl. On je nju komentarisao, a ona se u prošloj sezoni pokazala to što je pokazala. Meni ona nije ni tada bila simpatična, ali on ju je branio. Kao ima stav, ima mišljenje, a ona je njega proganjala. On je shvatio nju sada, ali ne može nazad, ali kada ja užđem, pomrsiću lončiće. Ja mu sigurno neću pomoći - rekla je Ćurčićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još