OMOGUĆAVA BOLJE I INTENZIVNIJE ORGAZME: Kako vam seks utroje može pomoći da postignete vrhunac?

Vodeća aplikacija za sastanke za trojke i nemonogamiju, 3Fun, anketirala je žene koje su otkrile da im seks utroje pruža daleko intenzivnije i bolje orgazme.

Otprilike 75% žena ne može da postigne orgazam kroz vaginalnu penetraciju, ali to smatra normalnim. Spojler: to apsolutno nije normalno. Prema istraživanju 3Fun, "60 žena izjavilo je da nisu bile u stanju da dožive orgazam pre nego što su imale trojku". Na pitanje zašto nisu mogle, dva glavna razloga su bili "psihološki faktori" i "problemi sa njihovim partnerima".

Međutim, od 60% onih koje su patile bez seksa sa dva partnera istovremeno, "65% je postiglo orgazam tokom trojke, a 61% je izjavilo da je imalo bolji, snažniji orgazam".

U nastavku pročitajte njihove savete:

Ljubomora je ogromna blokada

Živimo u monogamnom svetu što znači da deljenje nije uvek na prvom mestu. Međutim, u slučaju trojki, mnoge žene su navele voajerstvo ili "gledanje njihovog partnera kako dobija zadovoljstvo" kao veliki plus u njihovom seksualnom životu. Kada planirate ili uživate u svojoj prvoj trojci, napravite korak unazad i gledajte kako vaš(i) partner(i) komuniciraju. Dozvolite sebi da budete zadovoljni samo gledajući kako dobijaju zadovoljstvo — a možete dobiti bonus poene za maženje dok ih neko drugi zadovoljava. Ovo će poboljšati vezu između vas troje.

Anal je tvoj najbolji prijatelj

Iako bi analni seks možda za neke bio naporan, poznat je po svom intenzivnom zadovoljstvu koje menja život prema onima koji ga redovno praktikuju. Kako navodi 3Fun "48% [žena] je bilo u stanju da doživi vrhunac tokom analne igre", a dodatna prednost veće fizičke stimulacije učinila je orgazam daleko intenzivnijim.

Erogene zone su više nego potcenjene

"Više fizičke stimulacije", erogenih zona kao što su "uši, bradavice, vrat, laktovi, kolena", takođe je pomoglo da se pojačaju njihovi orgazami. Da biste istražili erogene zone i kako ih zadovoljiti, prepustite se eksperimentisanju – izvodite svoje eksperimente na partnerima i vi sami budite predmet eksperimenta, uživanje je zagarantovano.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još