ZA MAKSIMALNI UŽITAK U SEKSU: Poza "labud" garantuje nezaboravne orgazme

Uvek je dobra ideja isprobati nove poze u seksu koje će partnerima pružiti užitak. Pročitajte kako funkcioniše položaj "Labud" iz Kamasutre.

U prvom planu nije samo samo vaginalna, nego i klitoralna stimulacija i zbog toga bi svakako trebalo bolje da proučite ovaj uzbudljivi seksualni položaj.

Kako se izvodi položaj "labud"?

U ovoj pozi muškarac leži na leđima sa skupljenim nogama. Kao i u jahaćem položaju, žena sedi na muškarcu i pušta penis da sklizne u nju.

Umesto da ostane u ovom položaju, naginje se ka napred sve dok ne legne na partnera. Noge stavlja pod uglom na njegovu butinu. Zatim, žena uhvati rukama stopala i povuče ih što je više moguće u smeru zadnjice. Muškarac je drži za bokove zbog veće stabilnosti.

Kruženjem karlice i pomeranjem udesno i ulevo, žena može da stimuliše sebe i partnera.

Trljanjem njegove stidne kosti o njen klitoris intenzivno se stimuliše u ovom položaju, zbog čega je "labud" posebno prikladan za žene. To definitivno nadoknađuje činjenicu da ovaj položaj omogućava više nežne, a ne brze pokrete. Ova pozicija je odlična za vibrirajući prsten za penis i to zaista može dovesti seks na viši nivo, jer vibracija stimuliše oba partnera.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još