NA KOGA SAM JA POTROŠILA 13 GODINA?! Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić suočili se na Rajskom ostrvu (VIDEO)

Zvezdan Slavnić poveo je bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić na Rajsko ostrvo, kako bi razgovarali o svom odnosu.

- Mogu da predložim nešto. Iskreno samo da pričamo - rekao je Zvezdan.

- Iskreno? To zavisi od tebe - rekla je Ana.

- Ako možemo da pričamo iskreno, da ne zavisi od mene, tebe ili Mike - rekao je Slavnić.

- Ja sam svaki put sa tobom pričala iskreno. Pitanje ti je glupo - rekla je Ana.

- Sve razumem, ja sam i glup i majmun i stoka i kreten, samo se sada ispričaj sa mnom i ne moraš više nikada. Ipak si ti došla ovde, a ne ja - rekao je Zvezdan.

- Znaš ti šta meni može da se desi dok si ti bio pet meseci ovde, a ja napolju - rekla je Ćurčićeva.

- Moraš da shvatiš da ovo nisam uradio nijednog sekunda namerno. Da li sam zaljubljen? Onako - rekao je Zvezdan.

- Je l' si srećan - pitala je Ana.

- Ni blizu, jer može da me grize savest šta sam uradio - rekao je Slavnić.

- Moraš da shvatiš da sam te pet meseci 24 sata gledala. Ja sam sve videla! To znači da ja znam sve, a i ono što ti ne znaš, da ja znam. Ti mene nisi prevario, a ja to saznala. Mene ovde uopšte nije zabolela prevara, jer to si ti. Ti si mene napolju definitivno obmanjivao i varao. Je l' sam ja to zaslužila? Ljudski te molim. Varao si me, saznala sam - zaplakala je Ana.

- Jesam, uradio sam - rekao je Zvezdan.

- Pre "Zadruge" si me varao, znam i sa kim i pare koje si pozajmio, nisi od mog prijatelja, nego od nekog drugog. Kome sam trebala da vratim pare? To je moj prijatelj, nije tvoj, kome si ti, između ostalog i samo da znaš sad, prvi put u životu plačem samo zbog sebe jer sve suze koje su bile zbog tebe su bile najiskrenije. Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije govorila "volim te" i nije pružala pažnju, sve sam ti u životu delima pokazala. Ti si prvi put imao šansu da pokažeš svojim delima, a ja te sada gledam u oči i kažem ti da sam ti bezuslovno verovala. Kada si ustao i ono rekao, na komade sam se rasula. Nećeš nikada imati svest o tome šta si mi uradio, eventualno kada budeš pogledao kada izađeš. Ti i ja smo prošli, znaš vrlo dobro, a moja želja da ovde uđeš je bila iz ljubavi i drugarstva i vetar u leđa. Da si izašao i kazao: "Odlepio sam" - rekla je Ana.

- Ne verujem da mi želiš svu sreću, jer si ovde. Ja nisam očekivao da uradim ovo. Ja se uopšte ne slažem sa pola stvari - rekao je Zvezdan.

- Ti mene definitivno nisi voleo i ja na to imam pravo - rekla je Ana.

- Ja isto mislim da si ti mene dovela do mnogih stvari, ali nemam prava da kažem jer sam uradio to što sam uradio. Ti vrlo dobro znaš da nam je odnos bio nikakav - rekao je Slavnić.

- Kada si izašao iz zatvora, šta sam radila godinu ipo dana? - pitala je Ćurčićeva.

- Je l' sam ja rekao da je nenormalno? Bio je nikakav. Manjkalo je ljubavi i svega. Bilo je plastično - rekao je Zvezdan.

- Je l' sam tražila više ljubavi ili razumevanja? To su dve različite stvari - rekao je Zvezdan.

- Tvoje ponašanje prema gutavici tvojoj je identično prema meni. Reči, dodiri, priča, sve. Ti definitivno sve radiš po šablomnu. Ja kao neko ko te gleda sa strane, ja sam merodavna da ti kažem. Ponašao si se isto sa devojkom koju znaš 7 dana i ženom sa kojom si proveo toliko. Šta znači za tebe imati obraz - pitala je Ana.

- Ne bih ti odgovarao na glupa pitanja - rekao je Zvezdan.

- To je nešto što ti čuvaš. Prosto je pitanje. Došla sam zbog sebe. Meni nije palo ništa na pamet, ja to ne radim bez da promislim - rekla je Ana.

- Nisi došla zbog sebe, ali nije poenta da se nadmudruješ - rekao je Zvezdan.

- Ja sam došla zbog sebe - rekla je Ana.

- Pitam te prijateljski, tj. zadrugarski - rekao je Slavnić.

- Bolje zadrugarski - rekla je Ana.

- Misliš da je dobro to što si uradila? - pitao je Zvezdan.

- Mislim da je dobro. A šta će da ti se desi? Vidiš, da si opet u prvom planu. Je l' si ti izabrao svoju ljubav i svoj život - rekla je Ana.

- Ako si došla zbog sebe i zbog para, to je tek bolesno, a ako si ušla zbog para, sebe i ovoga što radiš, pošto si rekla da ja ljude lažem, da si me raskrinkala... Da li me je zabolelo? Ne mogu da verujem da si izgovorila tako gnusne laži - rekao je Slavnić.

- Ti u glavi svojoj nisi pretpostavio da bih ja ušla. Evo ja sam ušla. Nemoj da me smatraš povređenom. Povređenost i izdaja su dve različite stvari - rekla je Ana.

- Ti si povređena, došla si ovde, pitam te što si došla - pitao je Zvezdan.

- Rekla sam ti sedmi put, zbog sebe! - rekla je Ana.

- Znači došla si da izbaciš prljav veš - pitao je Zvezdan.

- Ne. Ti si pričao o tome. Ti o meni nisi pričao ništa loše, jer nemam šta - rekla je Ana.

- Ne, ne, imam. Ako misliš da nam je poenta da izbacimo "crni veš", nikakav problem, to je tvoj problem. Ja ću se braniti - rekao je Slavnić.

- Ja više nisam pod tvojim patronatom - rekla je Ćurčićeva.

- Sačekaću novinare, a moja odluka je kako ću da se ponašam. Ako si odlučila da pravim haos, nikakav problem. Ja te samo pitam, pošto se praviš da te boli ku*ac - rekao je Zvezdan.

- Pa boli me ku*ac. Je l' ja treba da imam saosećanja prema tebi? Ja prvi put znam gde sam i ne možeš da mi menjaš mozak - rekla je Ana.

- Ti se praviš bezobrazna, okej, biću i ja. Ja sam juče došao da kažem da je bezveze ono što se desilo. Ako misliš da tako treba funkcionišemo svaki dan - rekao je Slavnić.

- Ja baš želim da čujem kako mi po tebi treba da funkcionišemo? Gde je tebi srce čoveče, gde su tebi osećanja nestala? Cccc. Gde sam ja 13 godina spucala - rekla je Ana.

- Gde sam ja spucao 13 godina? Ako hoćeš iskreno i od početka. Ti meni možeš da kažeš da to nisi zaslužila i kao što sigurno što nisam pravio plan da se to desi - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još