ON JE SREĆAN, A JA SE RASPADAM: Ana Ćurčić progovorila o javnoj preljubi Zvezdana Slavnića i žestoko prozvala Anđelu Đuričić (VIDEO)

Učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić sinoć je sa voditeljem Markom Đedovićem u "Šiša baru" razgovarala o svom odnosu sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovoj javnoj preljubi.

- Ana, u petak sam slušao deo u studiju, ali sad me više interesuje, jer nisi imala priliku da kažeš koji ti je prvi utisak o ulasku - rekao je Marko.

- Poenta je bila što kad sam ušla nisam ga ni ugledala, pa sam se predstavila i tražila sam ga poglednom. Kad sam ugledala Zvezdana i biću fina Anđelu, samo me je nešto povuklo i ono što sam uradila sam ja. Jadan mi je, prosto jadan - pričala je ona.

- Da li si mislila da će neko posle 13 godina da se pretvori u takvu osobu? - upitao je Đedović.

- Nikad, verovala sam mu bezuslovno. Vidim da je iznenađen što sam ovde, da je šokiran i da moj ulazak nije očekivao. Jake žene su emotivne žene. Jaka žena treba da ima emociju, ne treba da budemo bezdušne. Povređivane žene mnogo puta u životu moraju da naprave štit. Moj ulazak jesam ja, koja je sputavana, ali doći ćemo na temu zbog čega. To sam ja, to je moj karakter. Ja sam žena borac, koja voli da je mažena i pažena. Nedostajalo mi je to kroz život i kroz tih 13 godina mi je nedostajalo puno, jer nisam pažena na način na koji sam želela malo sam i ogrubela - nastavila je Ćurčićeva.

- Kako ti se čini njegova reakcija? - pitala je Marko.

- Ovo je potpuna nemoć. Mislim da je sudar realnosti bio kad me je ugledao, ne to veče koliko sad. Ja njegov pogled poznajem jako dobro, u nekim momentima nije manipulisao sa mnom. Kad ga pogledam znam da li ga bolim, tek ću da ga bolim. Da li mislim da je postavio situaciju da je on moj ulazak smatra izdajom, što je apsurd. On kao zna kakav je Ana drug i čovek, ne kažem da on meni nije tu bio kroz život, ali on smatra da moj ulazak je izdaja njega, a šta je pet meseci bilo Ani njenu je opravdano da sačekam u četiri zida - govorila je Ćurčićeva.

- Da li bi u četiri zida mogao da te izmanipuliše? - upitao je Đedović.

- Ovaj put ne. Zbog postupaka, a ono što sam dodatno čula je šlag na tortu. Da sam izdržala da se ne pojavim, ne znam ni da li bi se susret desio - rekla je Ana.

- On je rekao da si mogla da prebaciš kanal - dodao je voditelj.

- Da li si ti to čuo? Mene su savladale emocije premna sebi, ali sa njim moram da balansiram i sa njim znam kako treba. Danas sam upotrebila minimum stava i video si šta se dogodilo. On je kratkog fitilja. njegovi odgovori su takve kontradiktornosti. Nije mi odgovorio šta je obraz, a poziva se na obraz otkako je došao. On je mene iskreno pitao što nisam pustio film ili seriju, on sa Anđelom uživa - pričala je Ana.

- On je postrojio nekoliko muškaraca u garderoberu i rekao da ne bi bilo grljenja i neke priče, negde im je skrenuo pažnju da nemaju kontakt. Da li ga je strah da ti se neko ne svidi? - upitao je Marko.

- Njemu je strah da se ja nekome ne svidim, a ne neko meni, jer on mene poznaje. Ja volim da se družim sa muškarcima, spontana sam, zagrlila sam se sa Markom, njemu je to zasmetalo. Ja sam pitala Žanu, a što kaže ona: "Šta ima da me pitaš?", njemu je bilo koja prosnost sa muškom osobom opet njegov kompleks. Nije to bilo baš sve 13 godina, ja sam rekla čuvenu rečenicu, uvedete u raj, a zatvori u pakao. Pokušavam da računam, ali brzo je krenulo. On je pred ulazak sa ocemn obavio razgovor da li ja bega volim jer on je Petar Pan, hoće da ga volim, a ja imam stvarno 46 godina, a on ih ima samo u ličnoj karti. Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje - pričala je ona.

- Reci mi stanje svojim emocija? - pitao je Marko.

- Danas dok smo bili na Rajskom ostrvu, baš sam rekla gledam ga i konstatujem da ima ružne zube. Ja mislim da mene tek treba da stigne bol jer ih još nisam videla zajedno, samo ono veče. Ja sam njemu objasnila da sam sve videla, da sve znam i kad je prevara obično zamišljaš kako je, a ovo je sve ono što se pitaš imala sam servirano na televiziji - govorila je Ana.

- Kako je bilo u tim trenucima? Kakav je bio prvi trenutak? - pitao je Marko.

- Pakleno mi je bilo, šturo sam pričala, ali prijatelji znaju neverica, zaigrao se, zadatak je, pa sam shvatila da tako nije jer vidim čoveka koji je srećan, a ja se raspadam. Vrištala sam u jastuk, mislim da moj jastik zna moju patnju. Jako mi je žao što sam deci to priredila - govorila je Ana u suzama.

- Anđela, mišljenje o Anđeli? - pitao je Đedović.

- Ja nju moram da doživim, ono što sam videla jeste ona. Kad sam je pitala ono što sam je pitala nije bilo ono Anđele koja svima zavodi red, ponosne, koja ima svoj stav i jako je bitna, nego je manja od makovog zrna. Nje nema četiri dana jer se loše oseća, ona se loše oseća? O njoj mislim sve ono na šta roditelji ne treba da budu ponosni. Ovo je zapravo Anđela, prava. Ja nisam mislila prošlu sezonu da je moralna, ona je suprotno od onoga što priča. Kod nje je sve prenaglašeno, devojka po mom mišljenju psihičko nije dobro i time treba da se bave njeni roditelji. Ja sam se saosećala sa njima, moja ćerka je od nje starija godinu dana. O njoj svašta mislim - dodala je Ana.

- Rekla si da Zvezdanovu ćerku gledaš kao svoje i da te je podržala u svemu. Kakav je njihov stav? - upitao je Marko.

- Isti kao moj, možda bih rekla da je ćerka još i surovija. On je prekršio dogovor sa mojom porodicom, svojom majkom i svojim detetom - rekla je Ana.

- Da li misliš da je ljubav prema Anđeli tolika? - dodao je Marko Đedović.

- Ne mislim, mislim da je životinjski nagon. Ja mnoge stvari o Zvezdanovoj ličnost znam, samo žena koja voli i nisam jedina koja je prošla, smao prolazim javno, ja sam uvek onaj borac za ljubav i da dam šansu, oprostim sažalim se. Meni je njega u jednom momentu bilo žao, ali u drugom smislu. Nema emociju, sa tim čovek ne bih mogla da se dodirnem i pružim ruku, budem mu prijatelj. Šta ima opraštati? Čovek je mene izneverio kao emoitnvog partnera, druga, pravda se time da je drugalije muško i žensko. On će sad da ide na manipulacije, izvratnje situacije, patalogija, da laže... On ima osobu pored sebe, oni su vrlo slični - nastavila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još