Stanojević razočaran!

"Sami smo krivi što pitanje pobednika nismo rešili u prvom poluvremenu. Nakon toga domaćin je počeo da preti posle prekida i dugih lopti i dozvolili smo im da rade šta hoće", rekao je Stanojević posle utakmice u kojoj je Partizan protiv prvaka Irske Šamroka odigrao 1:1.

Šef stručnog štaba Partizana dodao je da u revanšu u Beogradu Partizan Šamroku ne sme da dozvoli ni jedan minut inicijative.

"Ovde smo im omogućili da se razmašu, ali u Beogradu neće biti tako. Sa Vukićem ćemo biti opasniji u napadu, a imaćemo i podršku navijača. Mislim da ćemo ostvariti plasmanu Ligu Evrope bez problema", rekao je Stanojević.

Trener Šamroka Majkl O’Nil posle utakmice je bio prezadovoljan nerešenim rezultatom koji je njegovom timu ostavio nadu da u revanšu može da napravi veliko iznenađenje.

"Partizan je bolji tim, a srećan sam jer smo uspeli da stignemo do remija. Šanse su nam i dalje male, ali ćemo se boriti dokle god postoje. Ako ne budemo verovali, nećemo ništa uraditi i onda ne treba ni da putujemo u Beograd", rekao je O'Nil.

(FoNet)

Pogledajte još