Trener Rena: Fizički smo jači!

"Prvih pola sata nam je bilo veoma teško. Gubili smo sa 1:0, ali smo posle 41. minuta uspeli da pređemo u ofanzivu i izjednačimo. Fižicki smo bili jači i uspeli da prelomimo utakmicu u svoju korist", rekao je Antoneti na konferenciji za novinare posle utakmice.

Crvena zvezda večeras je na svom stadionu izgubila od Rena sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Zvezda je povela golom Kadua iz penala u 17. minutu, Ren je u 41. minutu izjednačio preko Žonatana Pitroipe, pobedu gostima doneo je Viktor Montano u 75. minutu.

"U poluvremenu sam rekao igračima da moraju da budu konkretniji u napadu, što se pokazalo kao tačno", naveo je trener francuske ekipe.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima ocenio je da Ren još nije blizu plasmana u grupnu fazu takmičenja u Ligi Evropa.

"Ovaj rezultat ne garantuje prolaz dalje. Moramo dobro da se spremimo za revanš. Imamo prednost, ali moramo da je potvrdimo u revanšu", naveo je on.

Antoneti je rekao i da je želeo da vidi kako će se njegovi igrači ponašati pred više od 50.000 protivničkih navijača.

"Publika je na početku meča imala važnu ulogu za domacina. Ovakav ambijent je dobar za moju mladu ekipu. Hteo sam da vidim ponašanje igrača u ovakvom ambijentu", kazao je Antoneti.

Revanš utakmica igra se za sedam dana na stadionu u Renu.

(Beta)

Pogledajte još