TENZIJA U BELOJ KUĆI: Žestoko suočavanje Ane Ćurčić i Anđele Đuričić pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" Ana Ćurčić i Anđela Đuričić našle su se oči u oči. Tenzija se osetila u vazduhu, a Ana je počela da propituje Anđelu o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Nemam šta da kažem ovoj ženi. Nemam šta da joj kažem i da se pravdam, blam bi me bio. Šta da joj kažem? "izvini što sam se muvala sa tvojim mužem"? - rekla je Đuričićeva.

- Nisi se muvala. Da podvučemo jednu crtu, ja na nju nisam ljubomorna. Meni je jadna slika nekoga kako treba neko da izgleda. Ono što ona predstavlja je čista laž i blef. Ona je njemu bila čista i poštena, meni nije. Do Mateje ćemo tek da dođemo, htela sam da ti dam savet. Toliko si se prepustila Zvezdanu, a slagala si ga da si imala dva muškarca. Okreni se ka njemu i izvini mu se što si mu to rekla. On ti je poverovao i mislim da ti veruje - kazala je Ana.

- Ja jesam imala dva momka, žive u mom gradu. Znam ko su kao što i ja znam ko sam i šta sam. A to što je čuveni Mateja ili neko rekao neku laž, ne zanima me. Nikada neću dozvoliti da se na mene baci mrlja. Sigurno moja porodice nije ovo zaslužila, možda sam pogrešila, uradila sam loše. Neću dozvoliti da se moje ime kalja - rekla je Anđela.

- Šta ti je on pružio? - upitala je Ćurčićeva.

- Posvećenost, pažnju i vreme, koji mi nijedan drugi nije pružio. Možda sam arogantna i bezobrazna, ali je on neke druge stvari video kod mene. Osetila sam da me je izdao, ali to je ista stvar koji smo mi uradili vama, kada je otišao je sa Aleksandrom. Ja sam njemu svaki sekund pažnje posvetila, fizičke aktivnosti neću spominjati - rekla je Đuričićeva.

- Jao, dva i po meseca, ona je doživela nervni slom. Posle ove izjave uzmi ogledalce i grogoći - kazala je Ana.

- Na moje ime nemoj da se kačiš i neću dozvoliti da se kačite na moje ime, zbog Zvezdana! - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još