PREPOZNAJTE IH NA VREME: Koji su prvi znaci da nešto ne valja u vezi?

Ponekad veze ne funkcionišu, ali naravno, ljudi nisu spremni da to sebi odmah priznaju. Nekada je toga svesan samo jedan partner, koji odaje neke suptilne signale, na osnovu kojih možete da shvatite da vam je veza u krizi.

U nastavku saznajte kako se svaki znak Zodijaka ponaša kada nije srećan u vezi:

Ovan

Počeće da se distancira od vas iako se neće svađati ili raspravljati sve dok ne bude neophodno. Kada je Ovan zaljubljen, želi da podeli sa vama svaki detalj svog života i želeće da zna sve što vam se dešava. Veoma su direktni u svojim namerama. Ako mislite da bi trebalo da razmislite i porazgovarate o tome da li je sve u redu, sigurno nešto nije u redu.

Bik

Kada nešto nije u redu u njihovoj vezi, Bikovi će pokušati da učine svoj život što srećnijim. Poboljšaće svoj Instagram ili preurediti stan. Mera u kojoj to rade samo je pokazatelj do koje mere su nesrećni. Bikovi su vizuelna i estetska bića i veoma im je važno kako ih drugi doživljavaju. Sve više će se oslanjati na to ako se ne osećaju ispunjeno u vezi.

Blizanci

On će biti preplavljeni. To znači da će se mučiti na poslu, plakati bez razloga, svađati se sa prijateljima, a sve zato što neće znati da reše situaciju u kojoj se ne osećaju srećno. Ovaj znak neće sakriti da je nesrećan, ali će biti neodlučan. Blizanci će svoje nezadovoljstvo prenositi na sve, osim na ljubav, dok ne budu morali da se suoče sa stvarnošću.

Rak

Oni će postati sitničavi. Prijateljima će pričati koliko su nesrećni, izbacivati pasivno-agresivne komentare i generalno na svakom koraku izražavati nezadovoljstvo bez prave želje da shvate u čemu je problem, zašto je nastao i kako da ga reše. Rak je obično pun ljubavi, ali kada postane nezadovoljan, znate da nešto nije u redu.

Lav

Prvo će biti agresivni, a onda pomirljivi. Lavovi koji su potajno nesrećni mogu biti prilično brutalni jer njihovo samopoštovanje proizilazi iz doživljavanja samih sebe, a kada u njihovom privatnom životu nije "usklađeno", postaju veoma nesigurni, eksplozivni i na kraju odustanu i idu dalje.

Devica

Bacaju se na bilo šta što će ih odvratiti od problema. Po prirodi su veoma strastvene, ali Device lako postaju paranoične. Iako na površini mogu biti veoma 'kul', ako se daju previše u nekoj oblasti svog života, to je prvi znak da nešto nije u redu.

Vaga

Postaje opsednuta poslom. Vage su pravi ljubavnici zodijaka, ali i radoholičari. Kada je ovaj znak previše posvećen nečemu u svom životu, to je siguran znak da se ne oseća dobro u nekom drugom segmentu života.

Škorpija

Ili će odbiti da se povežu sa vama ili će ludeti zbog stvari koje uopšte nisu povezane sa problemom. Škorpija je najintenzivniji znak zodijaka, a kada je potajno nesrećna u vezi, neće moći dugo da funkcioniše na taj način. Njene emocije će vrlo brzo izbiti iz nje.

Strelac

Postaje pasivno-agresivan. Imaju iznenadne izlive besa koji izbijaju bez razloga. Ali na površini, on će zadržati svoj lagani, humoristički pogled na život. Kada Strelčevi počnu preterano da se šale i neprimereno komentarišu, znajte da im je dosta svega.

Jarac

Ovo je znak koji pokušava sve da kontroliše. Oni će pokušati da identifikuju problem i reše ga, čak i ako su svesni da je to nemoguće. Previše se identifikuju sa svojom vezom jer njihov odnos postaje i njihov život. Jarčevi ne tolerišu situacije u kojima ne znaju kako stoje sa partnerom i ako se previše trude da reše probleme, to je jasan znak da nisu srećni.

Vodolija

Odjednom će vam ispričati neke od svojih velikih snova i ciljeva i zaista ih ostvariti. Preseliće se u drugu zemlju, mnogo će putovati, pokrenuti sopstveni biznis ili će se baviti impresivnim aktivnostima. Orijentisane su na posao i kada su nesrećne u vezi, obično rade u šestoj brzini. Lampica bi trebalo da vam se upali kada Vodolija nema vremena za vas ili vam kaže da sada mora da se "fokusira na svoju karijeru". Iako će po svemu ostalom delovati potpuno zaljubljeno u vas, verujte da nisu.

Ribe

One samo žele da budu "slobodne", da iskuse šta sve život može da pruži i odjednom žele da putuju svetom i vide "šta sve postoji". Mogu vam tvrditi da vas vole, ali ako njihova mašta pokazuje da za vas nema mesta u njihovom životu, one nisu potpuno srećne.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još