ZABORAVIO SAM DA TI KAŽEM KOLIKO SI LEPA: Zvezdan Slavnić činio sve da dobije oproštaj od bivše supruge Ane Ćurčić (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Ana Ćurčić stajala je sa Zvezdanom Slavnićem za šankom i zaplakala, a on je pokušao da je smiri.

- Hoćeš da odem - pitao je Zvezdan.

- Samo da se smirim - rekla je Ana kroz suze.

- Ja sam te rasplakao - rekao je Slavnić, a Ana je to negirala.

- Zaboravio sam da ti kažem da si lepa - rekao je Zvezdan.

- Hvala - rekla je Ana.

- Za razliku od tebe koja si mi rekla da sam poružneo - rekao je Slavnić.

U jednom trenutku pevačica Elma Sinanović zapevala je pesmu Milice Pavlović, "Provereno", koja je Anu odmah pogodila, te je i on počela da je peva. Dok je pevala, ona je sve vreme pokazivala na Slavnića.

- Prodao me jednom, to je dovoljno - pevala je Ana i pokazivala na Zvezdana.

Nešto kasnije Slavnić je pokušavao je da objasni Ani da mu ne brani da bude tu za nju kada joj je teško, dok ona ne razume šta ona tačno pogrešno radi, ali isto tako je i istakla da je on nju povredio.

- Ne razumem te, šta ja sada pogrešno radim - rekla je Ana.

- Ti mi reci "skloni se" i ja kažem "okej" - rekao je Zvezdan.

- Ja mislim da je to glupo, pričamo i komuniciramo normalno - rekla je Ćurčićeva.

- Ja kroz tu priču ne mogu da napravim da bude normalno - rekao je Zvezdan.

- Ne može, jer si me povredio - rekla je Ana.

- Ti si sad to uradila da bi ispalo da si čovek - pitao je Slavnić.

- Ne, valjda me poznaješ - rekla je Ana.

- Nemoj meni to da radiš. Nije normalno da želiš da budemo normalni, a da ja ne mogu da ti pomognem. Malo ja ne razumem isto. Ja ne mogu da ti tražim da mi opraštaš, nit mogu, nit smem, ali je meni samo u glavi da ti budeš nasmejana koliko god možeš i da ti budem tu da ti ne bude teško i prođeš ovo što lakše - rekao je Slavnić.

- Razumem - rekla je Ana.

- Nisi svesna šta će biti narednih nedelja, a ja ne znam da li mogu da priđem da te zagrlim. Ako hoćeš, veruj mi da mi nije do pomirenja u glavi, bilo čega u taj deo. Samo mi je da ti budeš što bolje ovde. Koliko god ti sra*a i pričala i da si u pravu, ja sam u pravu za ovo 100 posto. Tebi trljati nos je moja sramota dodatna. Apsolutno si mi prioritet za sve, a ti sad veruj, ne veruj, samo kad to radim, nemoj da mi oduzimaš. Imaš dva minuta - rekao je Zvezdan.

- Polako - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još