TRESEM SE, NE MOGU OVO DA SLUŠAM: Ana Ćurčić doživela emotivni slom nakon izlaganja Anđele Đuričić o ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom radio-emisije "Amnezija" koju vode Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš zadrugarka Anđela Đuričić govorila je o svojoj ljubavnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem i odnosu sa njegovom bivšom suprugom Anom Ćurčić.

- Ljubav je pobedila. iako si ti prešla neke svoje limite. Kaži mi šta je lozinka tri prsta kad ste ti i Zvezdan u pitanju?

- Troje dece, dva sina i jedna ćerka - rekla je Anđela.

- A Bungiš? - pitao je Osman.

- Bungiš tim, to su bungalovi o kojima sam pričala dole kod nas na Adi Bojani, tu volim da idem i maštali smo da ćemo da idemo zajedno - rekla je Đuričićeva.

- Je l' veruješ ti u tu priču? Ljubav je lepa i slepa - rekao je Osman.

- Verujem u ono što ja osećam. Sad smo na pauzi, od Aninog ulaska smo se dogovorili da imamo normalnu komunikaciju, ostaćemo pri tome, ako je ljubav velika pet meseci nije dovoljno - rekla je Annđela.

- Da li si ljubomorna? - pitao je Janjuš.

- Ne, iskreno, nije mi svejedno, ali da sam ljubomorna, kako da budem ljubomorna na neku ženu, ali mi nije prijatno kad vidim neke stvari - rekla je Anđela.

- Znači, tresu mi se ruke - rekla je Ana u pušionici.

- Negde mi je Miljan rekao da mu nisam jasna kako sam tek tako prešla. Nisam, ali sve vidim, nema potrebe da pričam šta mislim o tome. Što se Aleks tiče nije me slagao neke stvari koje mi je rekao, verujem mu i između nas smo raščistili - rekla je Anđela.

- Koja je razlika između tvoje i Zvezdanove i tvoje i Matejine veze? - pitao je Janjušević.

- Ne može da se poredi, to je bilo klinačko zaljubljivanje. Zvezdan mi je najveća ljubav, a videćemo da li će ostati, to je do muškarca. Ja da sam trudna i da on ne odluči da budemo zajedno, ja sam majka tog deteta, on ne mora da ima obavezu prema meni kao ženi, već samo prema detetu. To dete bi se desilo iz ljubavi - rekla je Anđela.

- Tresem se, ne mogu ovo da slušam. Nije mi dobro - plakala je Ana.

- Šta glumiš - rekao je Zvezdan.

- Ajde svojim putem - rekla je Ćurčićeva.

- Šta glumiš, hoćeš sve da polomim - rekao je Slavnić.

- Radi šta hoćeš - rekla je Ana.

- Je l' si sigurna? - pitao je Zvezdan.

- Ne mogu da slušam ovo, ne maltertiraj me psihički - rekla je Ana.

- Sve ću da polomim, došla si ovde, sad slušaj. Nećeš bežati od mene - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još