SEDI KAO DAMA, A TO NIJE: Ana Ćurčić žestoko prozvala Anđelu, Đuričićeva joj nije ostala dužna (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Zvezdana Slavnića.

- Šta ima Ana, a nema Anđela i obrnuto? - glasilo je pitanje.

- Ana je moj prijatelj 30 godina, morao bih da se vratim tada. I tada je imala osećaj za druge, bila je dobar drug, bila lepa, i sad je. Bila mi je tu, kao i ja njoj tada. Ima još milion stvari. Što se tiče Anđele, mislim da je jako mlada i da tek treba da postane najbolja verzija sebe - rekao je Zvezdan.

- Dobio si konkretno pitanje - dodao je Tanasijević.

- Drugačije su totalno. Ne mogu da gledam na to isto. Privuklo me je opušteno druženje, Anđela je bila opuštenija dok smo se družili. Ne znam kako da odgovorim na to pitanje, drugačiji su tipovi skroz. Slične su po tome da nemaju lošu pozadinu, vodim se time što mi je Anđela rekla. To je slično. I ona nije bila sebična prema meni bar... Ne znam više šta da kažem - istakao je Slavnić.

- Ana, čini mi se da imaš komentar, a suzdržana si - rekao je voditelj.

- Što se mene tiče, Zvezdan je uopšteno rekao neke stvari, hvala mu. Mislim da je Anđelu potpuno pogrešno procenio. Ako je nekon nesebičan prema njemu, a sa drugim ljudima je drugačiji, to nije neko ko je darežljiv. Mislim da je sebična, samoživa, samo gleda sebe, sebi je bitna, čak i u odnosu njih dvoje je sebi bitna, a pravi situaciju kao da je on bitan. Nemamo nikakvu sličnost. Mislim da je Zvezdana privukla zadnjica, jer to voli više nego grudi. Vidite gospođicu kako sedi. Sedi kao jedna ponosna dama, a nije dama uopšte. Niti je šmeker, niti je mangup. Nije bitno sedenje, nego postupci. Svašta bih rekla, ali biću saosećajna, ima dosta vremena. Ja imam 46 godina, ne možemo da se poredimo nas dve, ona je klinka, kakva je njena prošlost, kakva je moja. U današnje vreme sa 24 godine pohvala da si imala dva momka, iako ja stojim iza toga da nije imala dva momka. Demantovala je sebe ovime što je radila sa oženjenim. A kupila je Zvezdana jer on gleda na to kao da je ona to uradila zbog njega. Ona je to dosta uradila zarad sebe, danas mi je pokazala da nema tu saosećajnost. Zvezdan ne voli devojke koje nemaju harizmu, koje nisu duhovite, koje nisu drugarski fazon. Nešto se Zveki zaneo. Ja sam gledala to, ništa simpatična mi nije bila. Bebice, ona je birala da bude drvo u tvom filmu? Rekla je da će da bude i drvo. Ona i jeste drvo - istakla je Ana.

Nakon Ane reč je dobila je Anđela Đuričić, koja je želela da odgovori svojoj suparnici.

- Da li ti i Ana imate neke sličnosti? - pitao je Tanasijević.

- O Ani ne želim da komentarišem, želim da govorim o svojoj prošlosti - rekla je Anđela.

- Ana tvrdi da si imala više od dva momka? - dodao je voditelj.

- Želim da govorim o svojoj prošlosti. Ovde bi se znala moja prošlost u velikom gradu, a kamoli tamo kod mene. Kao što svi znaju moju prošlost, moji momci se znaju. Svi znaju moju prošlost - dodala je Đuričićeva.

- Zveki, hvala ti što mi veruješ, to što je rekla za njega, da je varao, to je rekla da bi me odvoji od njega - zahvalila se Anđela Zvezdanu.

- Ovo što ja pričam je razlog da ja vas rastavim? - pitala je Ćurčićeva.

- Pored svega što svi znaju moju prošlost - dodala je Anđela.

- To je jedini razlog što je Zvezdan otišao? - ptala je Ana.

- Ne, ne misliim, samo ne želim da se pričaju laži, svi znaju moju prošlost. Zna se moja greška koju sam ja napravila ovde, a možda je želim i dalje - dodala je Đuričićeva.

- Želiš je i dalje ? Ti ovaj stav ne voliš, Zveki? - upitala je Ana.

- Ja neću da se mešam - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još