NEMAŠ POJMA SA KIM PRIČAŠ, SRAM TE BILO: Ana Ćurčić osudila Anđelu, Đuričićeva je optužila da sve radi da bi je odvojila od Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Zvezdana Slavnića.

- Zašto si ušao u vezu sa Anđelom ako si voleo i voliš Anu - glasilo je pitanje.

- Ja ću Anu voleti do kraja života, to nema dalje, a ušao sam u vezu jer sam nešto osetio, bilo me je sramota da to više gleda... Ovih zadnjih sedam dana, mogu da kaažem da smo stvarno u Beloj kući, bilo bi mi razumljivo. Ja sam se družio sa njom, nisam imao nameru, desilo se to što se desilo i dovoljno me je to dovelo odećanje, sada glupo i ružno, a tada da ni minut ne prođe, a da ona to gleda. Nema šta da mi se mešaju osećanja, a trenutno mi je najbitnije da Ana bude okej. Da prođe ovo kako će da prođe, znam je u dušu, znam kako se oseća i saosećam se sa tim - rekao je Zvezdan.

- Je l' imaš sada neku sliku - počeo je Tanasijević.

- Imam odličnu, voleo bih da prođem isto, može i puta pet, ali da znam da će ona da bude okej - rekao je Slavnić.

- Ja bih samo da se zahvalim na tome da imam dobru zadnjicu - rekla je Anđela.

- To ti se jedino vidi, samo to. To nije baš pohvalno - rekla je Ana.

- Mislim da je žena jako lepa i inteligentna, znam šta radi meni i Zvezdanu, samo što ja to ne dozvoljavam, a Zvezdan dozvoljava. Juče je sama sebe odala i rekla da kada smo šetali da je to prevara - rekla je Đuričićeva.

- Ne, nisam to rekla. Rekla sam da sam to shvatila kada se to dešavalo - dodala je Ana.

- Meni je dovoljno da skapiram da je imala mesec ipo dana da se spremi za ovde, ona i te kako zna šta mu radi, da bi on osetio deo toga što je ona osećala - rekla je Anđela.

- Sram tebe treba da bude da sam ja ovde došla da se igram i da sam ja sedela kući, tuko jedna i smišljala plan u svojoj boli da se igram sa ovim čovekom. To što si mi rekla, to si zapravo ti, jer si pošla od sebe. Ti si gutala pred svetom, ti si pljuvala pred svetom. Znaš šta si ti? - rekla je Ana.

- Ja pričam istinu, a ne kao određeni ljudi - rekla je Anđela.

- Nikada nemoj da se igraš sa mojim emocijama, jer sam svoj život dala ovom čoveku. Da li ti je to jasno - rekla je Ana.

- Ja sa vašim emocijama ne mogu da se igram, jer vaše emocije nisu kod mene, nego kod njega - rekla je Anđela.

- Nemaš pojma sa kim pričaš - rekla je Ana.

- Da, hodaću ponosne glave, stojim iza svega što sam rekla i uradila. Pred vama neću pognuti glavu, dignuću je. Možete da me vređate, nikada vam neću uzvratiti. Ja Anu poštujem jako, veruj mi, nikada je nisam uvredila - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još