KOD MENE SI ZAVRŠIO ZA CEO ŽIVOT: Ana Ćurčić stavila tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem kada je saznala da je imao vrelu akciju sa Anđelom Đuričić nakon njenog ulaska u "Zadrugu" (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u izolaciji, koji se dogodio nakon ulaska Ane Ćurčić. Zvezdan je tada poručio Anđeli da želi da napravio pauzu sa njom i da se ništa nije promenilo, te da će njihova ljubav opstati napolju, ako vredi.

- Hvala mu za sve. Nije mi ovo prepričao. Samo bih se zahvalila što mi je pružio priliku da jednog dana nađem nekoga ko će da stane pored mene kao muško i da voli ovakvu ženu i poštuje. Ja sam to stvarno zaslužila, dalje ne bih komentarisala - rekla je Ana kroz suze.

- Ne znam, ja sam pet puta prepričao ovo. Sve vreme sam ovo pričao. Ja imam neku emociju, ali se zaustavila kad je Ana ušla - ustao je Zvezdan.

- Anđela, da li si ovo shvatila kao raskid ili neko primirje? Optužuju te da si hladnokrvna žena, a pokazuješ emociju samo prema njemu - pitala je Šopićeva.

- Ja ne smatram da me je voleo. Bio je zaljubljen, ne znam da li je sada i to pre ulaska u našu vezu. Dobio to neko osećanje prema meni. Ja imam nadu da ćemo se pomiriti u nekom trenutku i to je to. Imam to zbog svojih osećanja. On mi ne daje nikakvu lažnu nadu, čuli ste šta priča. To je to - dodala je Anđela.

- Vi kao da imate prećutni dogovor. Zvezdane, da li si raskinuo iz griže savesti sa Anđelom ili jer si prestao da je voliš? - pitala je Ivana.

- Zato što je došla, zaustavilo se, ružno je da se sa nekim ovde ljubakam pred njom - rekao je Zvezdan.

- Slobodno možeš od večeras - odbrusila je Ana.

- Ja nisam nijednom rekao da sam zavoleo Anđelu, da sam se zaljubio, išao sam ka tome. To je stalo kad je Ana ušla. Ali moja reč više ne važi ništa. Nemam odbranu, odmah osuda. Nisam besan na Anu, besan sam na ceo svet, ja sam uradio loše delo, ja sam uradio ovo. Sve najbolje ću misliti o njoj, ali evo, ova slika. Odmah osuda - dodao je Slavnić.

- Naravno da više nikad nećeš da pričaš u mom životu. Nek se oseća tako i treba, ima kod koga da ide. Njegove priče mačku o rep - rekla je Ana.

Voditeljka je potom dala reč Zorici Marković.

- Ja ovde nisam navijač, nisam savetodavac. Ja asam učesnik i imam pravo da komentarišem. Ja sam sve ovo najozbiljnije shvatila. Prvi deo klipa liči mi na dogovor izmedju Zvezdana i Anđele. Niko ga ne osuđujem ko sam ja njoj. A kada iznesem mišljenje onda sam dvolična. Ana me je kupila dobrotom i mirnoćom. Ovo mi deluje na laž, da ova devojka ima plan. Drago mi je da je Zvezdan počeo da priča. I treba dati šansu Ani da kaže svu svoju bol, d aiznese bol za ovim stolom. Misli Zvzdanu dobro, jer se razgovara a ne onako. J a sam šokirana ovim prvim klipom - počela je Zorica.

- Čime si šokirana, Zorice?! - pitao je Zvezdan.

- Jako je bitno da se zna da je i ovde rečeno to - dodala je i Anđela.

- Danas sam rekao da neću ništa jer imam poštovanje prema njoj. Spinuješ bez veze - dodao je Zvezdan.

- Nisam znala za ovo, rekao si da se povlačiš od obe, a na klipu ne izgleda tako - rekla je Zorica.

- Smeje ti se ceo sto, a ja te podržavam. Rekao sam da se povlačim, ako je jako nastaviće se - rekao je Zvezdan.

- Juče me je Ana pozvala i pitala da li postoji dogovor između Zvezdana i tebe. Ja sam sve ovo već ispričala - dodala je Anđela.

- Mene ne zanimaju ovi ljudi, nisi me saslušao do kraja - rekla je Zorica Zvezdanu.

- Po meni emocije ne mogu da se stopiraju. Što se mene tiče ne treba da mi pokazuje nikakvo poštovanje prema meni. Slobodno neka se zabavljaju - rekla je Ana.

- Ništa te ne zanima a sve te zanima, ti bi da znaš sve a ne zanima te - rekao je Zvezdan.

- Što si toliko nervozna sa guatlicom kada te ne zanima? Što se mešaš onda. Šta sma ja trebao da očekujem od njenog ulaska? - pitao je Zvezdan Anu.

- Mislila sam da će se pričati o mom bolu, a on je sve okrenuo ka sebi - rekla je Ana.

- Ja nisam mogao da te pitam jer mi krenu suze kada te pitam. Nemoj da mi pričaš da se ne igraš. Igraš fliper sa mnom - odogovorio je Zvezdan.

- Ana svi su videli koliko mu je krivo? - upitala je Ivana.

- Šta god da uradim ne valja izgleda. Vidiš mi u očima da me boli, curim tamo kao sunđer sve me boli. Ne valja ništa, sada će da kaže da sam agresivac daj mi lufta. Uradio sam pogrešno ali ne mogu nazad. Sada pričaš jedno a sutra ćeš drugo. Šta se desilo na ovom klipu da si ti sada nešto skapirala što nije - nastavio je Zvezdan.

- Ana, šta te je toliko rastužilo? - pitala je Ivana.

- Ana me je pozvala da potvrdim njegovu priču i ja sam rekla baš kao na klipu, isto je ovako bilo - rekla je Anđela.

- Jedina je razlika što joj je na klipu rekao da su njegove emocije iste i da se ništa nije promenilo - rekla je Ana.

- Šta sam salgao? Istina je to, ali nije da te ne volim - rekao je Zvezdan.

- Samo lagano, za mene si završio za ceo život, uživaj u svom životu koji si sam birao - rekla je Ana.

- Nisam te to ni pitao. Bolje da ne pokažem kako se osećam. Prihvatam da hoće da mi vrati, ali nemoj da mi spinuješ - rekao je Zvezdan.

- Imali su seks kad sam ušao u kuću, je l' - pitala je Ana.

- Da - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još