KARAMBOL BIVŠIH LJUBAVNIKA: Nenad Macanović Bebica polio vodom Miljanu Kulić, zadrugarka mu brutalno uzvratila (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak Marije Kulić kako se proveselila na proslavi svog rođendana uz malo više alkohola.

- Pa dobro, popila sam malo više, šta drugo da radim, osim da se veselim - rekla je Marija.

- Maki, bravo - rekao je Lepi Mića.

- Mnogima je smešno, ali je ja nisam viđala u takvim izdanjima. Došla sam sa ostrva, kad sam ušla, bila sam iznenađena. Nikad nije popila kao tog dana. Sad može Ivan Marinković da je proziva. Ja sam navikla da se meni smeju, ali ja sam mlada. Jednostavno je čudno - rekla je Miljana Kulić.

- Hajde, marš. Svi imate pravo da radite šta hoćete, a ja ne mogu da živim jedan dan? Marš. Samo sam malo više popila, šta je problem? Šta je nenormalno? O, Bože mili. Treba da lečim ljude, da trčim za svakim, a nemam pravo da se proveselim. P*čka vam materina, nemoj da dignem ruke od svega - pobesnela je Marija.

- Ne znam što se Marija nervira. Moram da kažem da Miljana treba da izađe odmah kad je Bebica u pušionici. A Marija neka je malo popila, rođendan je - dodao je Lazar Čolić Zola.

- Ja mislim da se iznervirala jer ju je sramota ovog klipa - rekla je Miljana.

- Ja bih volela da sednemo porodično i popijemo - dodao je Zola.

- Moram da kažem prvo da sam ja pre toga Zolu nap*šio i oterao iz pušionice. Miljana nije htela da uzme naočari jer je znala da je on tu - dodao je Nenad Macanović Bebica.

- Ovo nije bio 48. Marijin rođendan, ovo je bio njen prvi rođendan.

Bebica je potom prišao Miljani polio je vodom, a zatim je izazvao njen gnev.

- Ona je mene polila prva - rekao je Macanović.

- To sam ti rekao, sa mnom ne možeš da se za*ebavaš - rekao je Bebica.

- Polako, polako - rekla je Miljana.

- Srediće ga kad se ne bude nadao - rekao je Filip Car.

- Sad ću da ga sredim - rekla je Miljana.

Nakon što ju je Macanović polio vodom, Miljana se zaletela na njega i skočila u spavaćoj sobi. Obezbeđenje je uletelo u kuću, kako bi sprečilo fizički obračun.

- Koga ti polivaš? Koga ti polivaš? 24 sata dobacuje, ne mogu više da ga slušam! Videćeš, j*baću ti mamicu smrdljivu za ovo. Pljuvanje ti nisam zaboravila, a ni ovo polivanje! Nemoj više da dobacuješ! Boli te što Zola ne reaguje. Ne postojiš više za mene. A pljuvanje i polivanje ti nisam zaboravila! - govorila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još