Lukić: Zvezda je zaslužila više!

"Oba tima imala su svoje periode. Šteta za rezultat, jer smo po prikazanoj igri više zaslužili. Više smo i pružili, bez obzira što se Ren pokazao kao ozbiljna ekipa. Digli su se iz nokdauna, na kraju su presudile i fizičke predispozicije", kazao je Lukić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je naveo da je Zvezda "kontrolisala igru" i "nije čuvala rezultat posle vođstva", zbog čega je primila dva gola iz kontranapada.

"Pokušali smo da steknemo što veći kapital pred revanš. Zamerio bih igračima i sebi da nismo pokušali", dodao je Lukić.

Predsednik crveno-belih je oceno da Zvezda ima "dobar tim", ali da "sredstva za pojačanja objektivno nema".

On je dodao da "postoji mogućnost" da dvojica igrača napuste klub, posle čega će "reagovati" i pokušati da dovedu nova pojačanja.

(old_image)

"Imamo dobar tim, ali neke stvari moraju da legnu. Kao i vino i rakija što moraju da odstoje", kazao je Lukić.

Poraz od Rena, Crvenoj zvezdi je bio drugi uzastopni. Beogradski klub je u prvom kolu Super lige Srbije izgubio u Subotici od Spartaka sa 0:2. Posle tog meča pominjala se ostavka Vladana Lukića.

"Bio sam ljut iz više razloga zbog poraza u Subotici. Smetalo mi je nezalaganje igrača, ali neizbežna je i frustracija kada osetiš da ne možes da pomogneš ekipi da ima pošteno suđenje. Mi to nemamo godinama", ocenio je Lukić.

"Ne vršimo pritisak na sudije, ali u ovom društvu je sve naopako. Bolje je da imaš pištolj za pojasom i 20 njih pored sebe", ocenio je on.

Predsednik crveno-belih je naveo da još ne planira da napusti tu funkciju: "Biću u Zvezdi do onog trenutka do kojeg joj budem bio potreban. Mislim da sam, s obzirom na trenutak u kojem sam došao u klub, mnogima zadao domaći zadatak. Tu nam je jedan od najperspektivnijih trenera u Evropi. Napravili smo dobar tim u teškim okolnostima i ja se osećam kao prvak Evrope. Možda to drugi ne vide, ali ja se tako osećam", istakao je Lukić.

(Beta)

Pogledajte još