MOJE PRVO DETE NAVODNO JE PREMINULO OSAM DANA NAKON ROĐENJA, SUMNJAM DA JE ŽIVO: Ana Ćurčić otkrila detalje tragedije iz prošlosti (VIDEO)

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila je svojim cimerima kakva tragedija ju je zadesila.

Naime, Ana je pokrenula bolnu životnu temu, i tom prilikom je priznala Jovani Tomić Matoroj, da joj je dete preminulo osam dana posle rođenja.

Matora je najpre otkrila kako se osećala kada je saznala da je preminuo sin njenog brata.

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san, pa mi je krenuo strah od spavanja. Sin od brata, to mi je teška tema i izbegavam to - govorila je Matora.

- I meni je dete umrlo sa osam dana, prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove Dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Matora.

Ana je potom otkrila još detalja o detetu koje joj je preminulo osam dana od rođenja, pa iznela zbog čega sumnja da je i dalje živo.

- Pod tepih si gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - govorila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još