OVA "ZADRUGA" JE MOJE OPRAŠTANJE OD NJEGA: Ana Ćurčić u suzama progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Voditelj Marko Đedović sinoć je u Šiša baru ugostio zadrugarku Anu Ćurčić, koja je progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Kako si - pitao je Marko.

- Dobro sam, odmorila sam se, spavala sam, sad sam kao napunila baterije - rekla je Ana.

- U kakvom ste odnosu ti i Zvezdan - pitao je Đedović.

- Zadrugarskom. Mislim da treba spustiti loptu na pametan način, uvek može da nastane haos. Generalno sam takva u životu, umem i ja da planem, pa se pokajem sto puta. Konkretno, volim da pričam, da usmerim čoveka, pričam i sa ovim devojčicama. Što se njega tiče, mislim da je imao zadnjeg dana teške trenutke nekog suočavanja - rekla je Ana.

- Moj utisak je takav da te više brine kako će on da se oseti, nego kako ćeš ti da se osetiš - rekao je voditelj.

- Ne, ja sam se vraćala u onaj period kad sam četiri godine čekala. Okrenem ja na tu neku šalu, opet kažem, iz želje da nema tenzije, jer on ima kratak fitilj kad sam ja u pitanju. Inače sam vrlo predana majka, žena, drugarica i sebe nekako uvek stavljam na drugo mesto. Nije to dobro. Teško se osećam. Ja ne znam kako da promenim to u sebi da budem sama sebi na prvom mestu. To je ono zbog čega sam ja ovde ušla i nadam se da ću uspeti - rekla je Ana.

- Koliko je sve to teško iz aspekta žene koja je gledala, na primer da teši muškarca - pitao je voditelj.

- Teško. Jutros sam razmišljala, mislim da je ova "Zadruga" moje opraštanje od njega, a time se opraštam i jednog dela sebe. Drugačije ti ostavim utisak dok ne shvatiš kakva sam... To je nešto što je meni neoprostivo. Sinoć mi je rekao da ćemo mi uvek tako pričati, da iako se ne vidimo dve godine, da ćemo uvek plakati i da mu je jasno zašto njegov otac nije mogao da vidi njegovu majku. On misli da će on mene ubediti da se ja vratim - zaplakala je Ćurčićeva.

- Kako komentarišeš njegove promene raspoloženja - pitao je voditelj.

- Ako bih pošla od sebe, kod mene je to isto vladalo dok sam bila napolju. I bes, tuga, ljutnja, sve mi je pomešano. Ako bih ja nastavila ovakva da budem do kraja rijalitija, imao bi svoju konfort zonu, ali to ne bi bila ja... Cilj Zvezdanovog ulaska ovde je bio neki novi put, da ispriča nešto o svom životu, ali je i te kako ono o čemu smo mi pričali jeste da pokaže kakvo srce ima, da je drug. Zvezdana bih opisala u jednoj rečenici: "Srce bih ti dao, srce bih ti i uzeo". Videla sam onog Zvezdana iz prvog srednje, patio je i za drugom jednim zajedničkim, to je bilo najosećajnije biće koje sam upoznala. Tako da sam te oči ugledala, pa sam mu rekla da bih volela da ide ka tome, ali mislim da je to mnogo mnogo teško. Ja sam samo poredila sa Ksenijom, samo iskrenost tih suza, a ne da ja pravim komparaciju između mene i to... Samo sam htela da ga vratim u vreme i da shvati koliko je bio iskrena duša - rekla je Ana.

- Šta misliš posle svega o Anđeli i njihovom odnosu - pitao je voditelj.

- Mislim da se i oni sada inate jedno drugom. Moje komentare i što sam bacala fore, ko je ukapirao ukapirao je. Znaš kako, ja sam žena koja ima 46 godina i pored mene stoji klinka koja ima 24. Nemam ja šta sa njom da pričam. Krivim je i te kako, gledam u kući i te neke momente - rekla je Ana.

- Da li misliš da je voli ili da je zaljubljen? Kako bi opisala njegove emocije prema njoj - pitao je voditelj.

- Ne znam. On voli sebe. Ja ne mogu da kažem, sigurno se ona njemu sviđa, kao što je i sam rekao, vodi se trenutkom, a to je najgori mogući način da živiš. Zato i mislim da su tu negde slični njih dvoje - rekla je Ćurčićeva.

- Kada ste pričali pomenula si ženu iz Švajcarske, o čemu se tu radi - pitao je Đedović.

- Kada smo pričali, to je bila laž. Nije prevara, ali je po meni bila krupna laž. Ta osoba jeste pomagala nama, mislila sam da je neko drugi, a on je hteo da pomogne. Da sam znala od koga je, tako da sam saznala, to sam se sinoć setila i setila sam se sinoć i te prevare koja je tri lokala od mog stana. To je kladionica pored nas i tu je osobica bila. To ga nisam još pitala, ali sam saznala, pa ću kada bude bilo prilike i to da ga pitam - rekla je Ana.

- Da li u tvojoj glavi posle svega postoji prostor za pomirenje - pitao je voditelj.

- Ne. Svako ko kaže: "Gadi mi se", to je zbog trenutka i situacije, ali ja mislim da, pošto sam satkana tako, trebaće mi vremena. Ja sam njega gledala kao najboljeg prijatelja, a da ne pričam o ljubavi. Mene je Marko, sve sastavilo... Ja nisam došla da ovde mene Zvezdan izabere, on je mene izabrao. Volela bih da sebe dovedem do toga, a to je ona teška ravnodušnost, ali putujem ka tome - rekla je Ana.

- Šta misliš da li će njegov i Anđelin odnos zavisiti od toga kada bude shvatio da je kraj - pitao je voditelj.

- Iako se obnovi, biće kratkoročno. Njemu sve smeta u odnosu na mene. Ako je Anđela to za šta on treba da se bori, ja sam tu, nemam nikakve kalkulacije. Još uvek imam sjaj u očima kad se šalim sa njim, neću da lažem - rekla je Ana.

- Kako komentarišeš ovo sa Miljanom, glumicom - pitao je Đedović.

- Meni se Miljana stvarno našla. Ja nisam rijaliti igrač, ali se ona meni našla. Ja sada da razmišljam da li mi se našla zbog kadra ili ne, ne zanima me, ona mi je tu. Nisam ispratila da je ona jurila Zvezdana, rekla sam joj da nema potrebe da pričamo, ona mi priča da to nije bilo tako. Zvezdan voli da flertuje - odgovorila je Ćurčićeva.

- Bungiš je bila reč koja im je vezivala sve to i nešto što niko ne bi trebao da zna - rekao je voditelj.

- Surovo, baš surovo. To je ona izdaja o kojoj ti ja pričam - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još