REKAO SI DA SAM GREŠKA: Žestok obračun Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Zvezdanom Slavnićem o njegovom odnosu sa Anđelom Đuričić nakon raskida.

- Zvezdane, zašto si "ohladio" Anđelu u subotu nakon "Pitanja novinara"? - pitala je voditeljka.

- Nisam je "ohladio". Prišla mi je, izvinila mi se, rekao sam joj da sedne, zagrlili smo se i otišli smo, ljubili smo se i pričali. Ja sam se vratio i razmišljao, pričao sa Matorom i Filipom i doneo zaključak da ne treba tako i da ne zaslužuje da joj se to dešava pored svega. Rekao sam da bih voleo da popričamo s vremena na vreme. Ona je juče rekla da ne želi nikakav kontakt i ja se toga držim. Ja ne mogu, osetio sam nešto, da li je zaljubljenost i šta god da je, ne bih ustao da bih bio rijaliti priča ove sezone. Ona zna i ovo što priča da mi je poslednjih 10 dana jako prijala, to je ono što kaže Filip da krešti, to bih voleo da se promeni i to je što sam rekao za tih 10 dana. Pričali smo, desilo se, ušla je i čovek ne može da planira neke stvari - rekao je Zvezdan.

- Ti je poznaješ, da li ona želi da dobije tvoju rekaciju i da priznaš da si osetio nešto? - pitala je voditeljka.

- Ja ne bih digao ruku da nisam osetio. Meni je sa njom u druženju bilo jednostavnije, više smo se zezali i smejali, ne volim da se raspravljam. Ja sam uradio šta sam uradio i bio sam iskren. Uradio sam Ani pogrešnu stvar, a nisam uradio pogrešnu stvar kad sam se digao. Ja nešto da objašnjavam, ja sam rekao da Ana nije ušla da bih se zaljubio. Ja neću da se objašnjavam njoj, neka bude i da sam prema njoj loš. Ne želim da ulazi u rasprave sa njom, rekla je šta je rekla i držaću se toga. Nisam na dve lopte, sa ovom stranom sam povezan do kraja života, uvek će biti broj jedan. Ona nije moja greška, ja sam napravio grešku jer sam nekog povredio. Ja nikad nisam rekao da si greška - govorio je Zvezdan.

- Rekao si da sam greška, ja imam svoje ime - rekla je Anđela.

- Da li misliš da je grubo govoriti "greška" jer i Ana može da se oseća uvređeno da si je ostavio zbog greške? - pitala je Ivana.

- On hoće da kaže da je napravio grešku, a ne da je ona greška - dobacila je Ana.

- Moj postupak je bio greška, a nije ona greška - pravdao se Zvezdan.

- Sad to kažeš, a nisi tako pričao - dodala je Đuričićeva.

- Ja još uvek ne igram rijaliti, pa me boli ona stvar. Ja pričam i radim iz srca, zato mi se ovo dešava. Ne može čovek da planira neke stvari, a da radim na svoju grešku - pričao je Zvezdan.

- Ako je mogu na svoju štetu što ne bi drugi mogli? Rekla je Zorica da sam ga pikirala - vikala je Anđela.

- Ja se ne igram, pogotovo sa ovim stvarima. Nije ona greška, nego što sam ovo uradio - rekao je Slavnić.

- Gospodin Greška kaže da niko neće da igra na svoju štetu, a gospođa Marković kaže da sam igrala, bila sam čista i dobila najgore uvrede. Zbog čega? Na svoju štetu? Toliko. Kad je Zvezdan u pitanju njemu se kaže, a ja igram rijaliti. Baš mi treba da do kraja života budem ljubavnica, rasturačica brakova i da me prati ime Zvezdana Slavnića. Prošle godine kad je bila situacija Dalile i Dejana, kakva god da je bila, borila se za ovog čoveka i preko sebe gazila za ljubav prema Filipu. Meni je žao što sve što mi je pričao, sada nema ništa od toga. Meni je žao jer duboko u sebi znam šta mi je pričao i kakva su mi bila očekivanja na osnovu zajedničke priče pre samog ulaska u vezu i onda odjednom blok. Meni nije dovoljno da sa njim budem na ćao, ili sve ili ništa. Neću da pričam šta smo sve planirali. Ostavlja mi prostor da pomislim sve ono što sam rekla. Znam šta sam pričala, da me je sve lagao - poručila je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još