ZVALA SE ALEKSANDRA, ŽIVELA JE OSAM DANA: Potresna ispovest Ane Ćurčić o prvom detetu koje je izgubila, veruje da je njena ćerka živa (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Ana Ćurčić je sa zadrugarima podelila priču o svom prvom detetu koje je i izgubila, a za koje sumnja da je i dalje živo.

- Ana, Matora ti je otkrila da je u jednom trenutku ostala bez člana porodice, a ti si joj ispričala da si izgubila svoje prvo dete. Da li te ova priča i ovo potenciranje sa Anđeline strane da bi rodila Zvezdanu dete, da li te to posebno zaboli? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ne, nema to veze sa tom pričom. Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle 8 dana je umrla. Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo. Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako - pričala je kroz suze Ana.

- Rekla si da on nije odustao od te borbe - dodala je voditeljka.

- On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo... - nastavila je Ćurčićeva.

Ana je potom razgovarala sa Aleksandrom Nikolić o bolnoj ispovesti koju je imala i ćerku za koju ne zna da li je živa.

- Nisu mi dali ni da je sahranim, ništa. On je otišao, slavili rođenje, sve. To mi je zauvek krah - govorila je Ana.

- Ona bi bila moje godište? 98? - pitala je Aleks.

- 97. Ja bih bila do kraja života sa njim, to mi je prva ljubav - rekla je Ana.

- Što ste se rastali? - upitala je Aleks.

- Zbog svega toga, baš smo se voleli. Pisala sam ja tamo, pričaću ti jednom, to je baš teška priča - pričala je Ana.

- Kad čuješ tako neke stvari, sve ostalo je smešno naspram toga - dodala je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još