ON JE ISKOMPLEKSIRANI SUNĐER BOB, PLAŠI SE I MAČKE: Taki Marinković žestoko prozvao Filipa Cara

Filip Car se, kao i u prethodnoj sezoni, i u "Zadruzi 6" pokazao kao pravi zavodnik, te činjenica, da devojke menja na nedeljnom nivou, nije čudna. Naime, Car je trenutno u mirnoj i skladnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, koja je, podsetimo, ostavila Dejana Dragojevića, upravo zbog njega.

Međutim, pre nego što je, po treći put ove godine, obnovio romansu sa Nikolićevom, Car je bio u odnosu sa Majom Marinković koji je, kao po starom dobrom običaju, bio i više nego turbulentan.

O najnovijim dešavanjima u rijalitiju, kao i prekidu odnosa Maje i Cara, progovorio je Majin otac, Radomir Marinković Taki, i ovog puta nije štedeo reči.

- On je nebitnjaković, iskompleksirani! On maltretira sve... Zanela ga svetla velikoga grada, misli da je bitan, kukavica obična. On je kao mačka, ma, nije ni mačka, njih se plaši... Dečko za sprdnju, u Beogradu ga zovu Sunđer Bob. On je moj fan, on je izlepio celu sobu mojim slikama iz novina. Fanovi rijalitija, ima ih dosta - rekao je Taki.

Marinković je istakao da su pored Filipa Cara, i Zvezdan Slavnić, kao i njegova, supruga Ana Ćurčić gledali sve sezone "Zadruge", te da, upravo poučeni prethodnim sezonama funkcionišu u "Zadruzi 6".

- Sad oni znaju koja priča prolazi, pa tako i igraju! - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još