NAŠA SVADBA ĆE TRAJATI TRI DANA: Tamara Milutinović nakon veridbe sa Darkom Jevtićem otkrila kakvo venčanje priželjkuje

Pevačica Tamara Milutinović organizovala je rođendansko iznenađenje za svog dečka, fudbalera Darka Jevtića u jednom beogradskom restoranu i okupila sve njegove bliske prijatelje, a ni najmanje se nije nadala da će pred kraj večeri ona biti ta koja će doživeti najlepše iznenađenje.

Kada je pred njenog izabranika izneta rođendanska torta, sportista je kleknuo pred njom, izvadio prsten i zaprosio je.

Nakon što je uspela da zaustavi suze, Tamara je nekoliko puta vrisnula "da", a u izjavi za medije istakla je da nije očekivala da će se rođendanska proslava njenog momka završiti ovako.

- Ne mogu da opišem svoju sreću. Htela sam da to bude Darkova posebna noć, a on je uspeo da je pretvori u moju. Presrećna sam, ali i dalje pod utiskom jer mi još uvek ne dolazi do glave da smo vereni. On je ljubav mog života, čovek koji me usrećuje svakog dana i zaista sam zahvalna na tome što ga imam pored sebe - rekla je pevačica, koja ne žuri s venčanjem.

- Moram da proslavim prsten kako dolikuje, pa ću onda natenane da razmišljam o burmi. Ne bismo imali problem sutra da se venčamo na nekom ostrvu, ali idemo korak po korak. Nema sumnje da ćemo napraviti feštu kada dođe vreme za to i da će nam svadba trajati tri dana - završila je Milutinovićeva.

Izvor: Alo.rs
Foto: tamaramilutinovic/Instagram

Pogledajte još