Prosinečki: Dobro je da smo zaboravili Ren!

"Zadovoljan sam zbog pobede, jer je došla posle poraza od Rena koji je na neki način ispraznio ekipu. Znao sam da neće biti lako probity organizovanu odbranu. U nekim trenucima smo čak imali i problema, ali mislim da smo dominirali u ovoj utakmici", kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Crveno-beli su večeras u drugom kolu Super lige golovima Duška Tošića i Evandra savladali Javor sa 2:0.

U sastavu Beograđana prvi put ove sezone bio je štoper iz Gane Li Adi, koji je zakasnio na pripreme za početak sezone i jedno vreme je bio u drugom planu.

"Adi večeras nije imao puno posla, ali ono što je trebalo, odradio je kvalitetno
", ocenio je hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde.

Trener fudbalera Javora Vladan Milojević pohvalio je svoju ekipu za disciplinovanu igru, ali je istakao da je imala problema sa organizacijom napada.

"Došli smo da pokazemo koliko možemo u ovom trenutku. Imamo mnogo mladih igrača, a uskoro očekujemo još nekoliko pojačanja. Zadovoljan sam disciplinovanom igrom tima, ali smo imali problem da organizujemo kontre i polukontre", naveo je Milojević.

Fudbalere Zvezde u četvrtak u Francuskoj očekuje revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rena. U prvom meču koji je odigran prošle nedelje u Beogradu ekipa Rena pobedila je sa 2:1.

Beta

Pogledajte još