KONAČNO ĆU MOĆI SAMA DA VEŽEM KOSU: Dea Đurđević otkrila detalje zdravstvenog stanja nakon 22. operacije ruke

Voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđević izjavila je da će posle četiri godine od saobraćajne nezgode koja joj se desila, konačno moći da koristi levu ruku.

Voditeljka jutarnjeg programa u sredu je bila na 22. operaciji ruke i nada se potpunom oporavku za šest nedelja. Ona će uskoro skinuti ortopedsko pomagalo koje nosi otkad je doživela stravičnu saobraćajku. Nju je 7. februara 2019. udario autobus i otkinuo joj ruku, koja joj je prišivena na VMA.

- Nadam se da je ovo bila poslednja operacija. Doktor Marko Bumbaširević mi je rekonstruisao šaku, koju ću napokon moći normalno da pomeram - rekla je Dea i dodala:

- Operisana sam u sredu, a u petak sam vodila Jutarnji program. Konačno ću moći sama da vežem kosu. Jedva čekam! To mi je dosad radio Mladen. Naučio je da mi napravi visoku i nisku punđu, ali više neće morati.

Đurđevićeva je istakla da je jedva smogla snage da ponovo legne na operacioni sto:

- Psihički nisam bila spremna za novu intervenciju. Odlazak u bolnicu mi je vraćao slike na 7. februar, kada sam doživela saobraćajku. Ali doktor je uspeo da me ubedi da će se sve dobro završiti. I zaista je sve ispalo kako treba. Pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru, nemoćna da ustanem i govorim. Ali nije bilo tako. Ležala sam jedan dan u bolnici.

Voditeljka se kući vratila u četvrtak, a već u petak vodila je Jutarnji program na TV Pink, i to punih pet sati. Iako je na malim ekranima bila nasmejana, Dea je trpela bolove.

- Nerviraju me bolovi, ali mi rad pomaže da ne mislim o tome. Pitala sam doktora da li da se odmah vratim na posao, rekao mi je da radim onako kako se osećam. Mladen, mama i baka nisu bili za to, ali ih nisam poslušala. Očigledno sam u isto vreme i hrabra i luda. Dovezla sam se sama na posao, a tako sam se i vratila kući zato što sebi stalno govorim: "Idemo dalje." Naredne dve godine ću ići na terapije. Biće bolne, ali ću preživeti - zaključila je Dea.

Izvor: Informer.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još