POSLE PET GODINA BRAKA: Razveo se Aleksa Perović

Pevač Aleksa Perović proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Aleksa je osvojio prvo mesto u 11. sezoni, 2017. godine.

Mladi pevač pet godina bio je u braku sa Milicom, a kao kruna ljubavi na svet su došle njihove dve ćerke - četvorogodišnja Luna i trogodišnja Srna.

Iako je njihov bračni život izgledao kao idila, Milica i Aleksa iznenadili su javnost zvaničnim saopštenjem da je njihovoj ljubavi došao kraj.

- Razmišljali smo da li je uopšte neophodno da ovako nešto objavimo na Instagramu. Klimnuli smo oboje glavom i rekli da nam se ipak čini kao ispravna stvar. Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima pet faza. Mi smo došli do pete - kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne - nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama. Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: "Ah, bili su suviše mladi, ah." - ako se stvari gledaju površno i na prvu - da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snašle poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih je. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada. I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo - napisao je nekadašnji par na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: aleksaperovic/Instagram

Pogledajte još