ZVEZDAN SLAVNIĆ UBEDLJIVO POBEDIO: Nenad Aleksić Ša izbačen iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Marko Đedović poveo je nominovane zadrugare Nenada Aleksića Ša i Zvezdana Slavnića u salu za fizičko, gde se održala borba za opstanak u Beloj kući.

Aleksić i Slavnić su se takmičili u igrici Velikog šefa, ali u ovom izazovu nijedan od njih dvojice nije odneo pobedu.

Voditelj je nakon igrice saopštio rezultate glasanja publike.

- Jedan od nominovanih ima 86%, drugi 14%. Nenad Aleksić Ša napušta "Zadrugu" - rekao je Đedović.

Aleksić se pozdravio sa zadrugarima i napustio rijaliti imanje u Šimanovcima.

Nenad je stigao je u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde ga je prvo dočekao otac Zoran. Njih dvojica imali su emotivan susret, a Kiza mu je odmah pokazao sliku bratanca, kojeg je reper dobio dok je boravio u "Zadruzi".

Voditeljka je dala Aleksiću olovku i papir kako bi napisao pismo zadrugarima i proglasio novog vođu, a za to vreme prikazan je njegov profil.

Reper je prokomentarisao odnos Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Jedno drugo baš vole, ali mislim da su došli do kraja puta. Zvezdan je zbunjen, mnogo je prošao, "koledže", ovo je "light" varijanta. Mislim da su došli do kraja puta, ali ostalo je još pet meseci - rekao je Aleksić.

- Šta se dešava sa Anđelom? - pitala je Dušica.

- Ona se povukla, ona pita s vremena na vreme šta se dešava sa njom, glupo mu je da pita, ali kao da li ona glumi žrtvu. Ja to ne bih rekao, mislim da je samo povređena devojka. Mislim da Zvezdan i Anđela neće biti zajedno, on će da nastavi dalje. Ako se Ana i Zvezdan ohlade, mislim da se Ana ne vraća tom odnosu, ni Zvezdan, to je moje mišljenje, ali pet meseci je do kraja. Oni i da se vrate, uvek će biti prebacivanje, javna prevara, ajde da je u četiri zida i da nema težinu. Opet će biti osuda naroda. Mislim da će biti jako dobri prijatelji - pričao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još