NISU SVESNI SEBE: Surova istina koju bi trebalo da zna svaki horoskopski znak

Određene stvari treba reći svakom znaku, ali niko nikada ne želi da ih izgovori. Možda ne biste voleli da ih čujete, ali mi ćemo vam ipak reći... Ovo je surova istina koju svaki horoskopski znak treba da čuje.

Ovan

Ovnovi imaju gotovo sve u životu - prijatelje, porodicu, ljubav, posao i sreću. Ali oni ne cene stvari koje imaju i uvek žele još. Morate da se smirite i da cenite ono što već imate umesto da samo maštate o onome što želite. Samo počnite da poštujete ono što imate pre nego što to izgubite.

Bik

Bik je tvrdoglav i vreme je da dovede stvari u red. Možda mislite da će drugi da imaju loše mišljenje o vama ako spustite loptu, ali zapravo je upravo suprotno. Gore će misliti o vama ako ste uvek tvrdoglavi i ako nikada ne pristajete na kompromise. Način razmišljanja o najgorem u svakoj situaciji samo će dovesti do stresa. Budite jednostavni i "lagani", nije sve vredno borbe ako vam je zdrav razum u pitanju.

Blizanci

Blizanci su vrlo društvena bića, ali to što su takvi ne znači da ne skrivaju svoje najdublje misli. Imaju najviše zidove oko sebe i uvek drže druge podalje. Njihov strah da će ih neko povrediti je stvaran, zbog čega ne puštaju druge preblizu.

Rak

Rak je vrlo emotivan u poređenju s drugim znakovima. Uvek pokušavaju da se potrude da se drugi osećaju bolje i pritom često izgube sebe. Prioritet je da znate da ste vi prvi ispred svih drugih, i ako to ne razumete, neće ni drugi.

Lavovi

Lavovi su zaljubljeni u sebe i žele da budu u centru pažnje. Važno je da znate da se uvek sve ne vrti oko vas, pa se za promenu držite podalje od drame i glamura i pustite svoje ranjivo "ja" napolje.

Devica

Devica voli da ima kontrolu. Bilo da se radi o drugima oko njih ili o nekoj situaciji, uvek moraju da drže sve pod kontrolom. Ova priroda ima tendenciju da odgurne porodicu i prijatelje. Morate malo popustiti kako biste zadržali razum i odnose.

Vaga

Vage uvek paze na druge. Uvek im je tuđa sreća na prvom mestu, što često koči njihovu ličnu. Naučite da stavite sebe na prvo mesto, više od svega u svom životu.

Škorpija

Škorpije se previše brzo vežu. Zbog toga ih je teško pustiti kada ih najmiliji, stvari ili situacije iznevere. Krenuti dalje je nešto što nije u njihovom rečniku i to je ono što ih čini zakačenim za prošlost, a da ni ne pogledaju šta ih u budućnosti čeka.

Strelac

Strelac je zabavan. Uvek se nešto dešava u njihovom životu i zato se čini da nikad ne mogu da se odmore. Koliko god želeli da "plešu" okolo, vreme je da shvatite da će vas jedan korak unazad i opuštanje, barem jednom, zapravo duže održati zdravim.

Jarac

Jarčevi imaju najviše samokontrole. Negativna stvar kod njih je to što im je previše stalo do toga šta drugi misle o njima. Toliko da takvo ponašanje često smeta onima koji su im bliski, odnosno prijateljima i porodici.

Vodolija

Vodolije ne mare šta drugi misle o njima. To je često dobra stvar, ali postaje neugodno kada se isto ponaša s prijateljima i porodicom. Morate da naučite da budete osetljiviji prema drugima i sebi. Prestanite da gurate emocije "pod tepih" i da budete čvrsti bez ikakvog razloga.

Ribe

Ribe ne žele da se osećaju ranjivo pokazujući emocije. Često ih one obuzmu i to ima tendenciju da ometa njihovo mentalno stanje. Prebolite ono što vas je davno povredilo i radujte se onome što vas čeka.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još