VOLI SPORTISTE: Teodora Džehverović u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem?!

Teodora Džehverović odskoro je u vezi s fudbalerom Markom Jankovićem, kog je upoznala ubrzo nakon razlaza s košarkašem Ninom Čelebićem, piše "Kurir".

Marko je četiri godine mlađi od Teodore, igrao je fudbal u nekoliko klubova i sin je bivšeg trenera "Crvene zvezde" Aleksandra Saše Jankovića. Navodno, ljubav između Teodore i mladog Jankovića brzo rodila. Ona se trenutno nalazi na Zlatiboru i smeštena je, kako kaže izvor, u jednom od njegovih apartmana koje poseduje na toj planini.

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo počeli da se viđaju. Nakon trećeg susreta su se smuvali, a Teodora je tada tek bila zvanično raskinula s Ninom i bila je slobodna devojka. Marku se ona jako dopala i bio je spreman na sve da bi je osvojio, a i on se njoj svideo. Znam da je Teodora pričala da posle razlaza s Ninom neće da bude u vezi ni sa kim neko vreme, jer je planirala da se maksimalno posveti karijeri, ali, eto, Marku nije mogla da odoli - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Njih dvoje gledaju da usklade svoje obaveze i da ne zapostave vezu. Teodora još uvek ne želi da o novoj ljubavi priča u javnosti jer joj prija da se za njih dvoje ne zna.

Džehverovićeva je na Zlatiboru pre nekoliko dana proslavila 26. rođendan.

- Imala je tortu na kojoj je bilo napisano "milf", što je interna šala njenih prijatelja, jer je Teodora od Marka starija četiri godine. U narednom perioda ona ima zakazane nastupe i druge poslovne obaveze, zbog čega neće moći toliko vremena da provede s dečkom - rekao je izvor.

Potvrda da su njih dvoje bliski je i to što jedno drugo prate na ovoj društvenoj mreži, a Marko joj je komentarisao jednu od poslednjih fotografija koja je nastala upravo na Zlatiboru.

Podsetimo, Teodora je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem, koja je potrajala i posle završetka rijalitija.

Anđelo je učestvovao i u njenom spotu za pesmu "Crni vitez", a prekinuli su ljubav pre nego što je on ušao u drugu sezonu "Zadruge".

Posle njega Džehverovićeva se smuvala s košarkašem Ninom Čelebićem. S njim je imala idiličnu vezu sve dok on nije dobio angažman u inostranstvu, pa je tada njihov odnos počeo da se hladi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još