BROJIM DANE DO NAŠEG PRVOG SUSRETA: Ana Korać uputila emotivnu poruku nerođenom sinu (FOTO)

Rijaliti zvezda Ana Korać uživa u devetom mesecu trudnoće i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje prvo dete.

Dvadesetosmogodišnja brineta sa svojim izabranikom čeka sina, kome se emotivnom porukom obratila putem društvene mreže Instagram.

- Hvala ti za najlepših devet meseci trudnoće. Hvala na bezuslovnoj ljubavi koju osećam od prvog trenutka kada sam saznala da tvoje maleno srce kuca zajedno sa mojim... Uskoro ću moći da ti kažem koliko te volim. Uskoro ćeš zauvek postati deo naše porodice. Jedva čekam da ti poželimo dobrodošlicu na ovaj svet, dečačiću naš mali. Tvoj tata i ja te volimo beskrajno i nestrpljivo brojimo dane do našeg prvog susreta - najlepšeg dana u našem životu kada se, sine moj, budeš rodio - napisala je Ana pokraj svojih fotografija na kojima pozira pokazujući trudnički stomačić.

Inače, poznata starleta početkom avgusta prošle godine svoje fanove obavestila je da je u drugom stanju i da se povlači sa društvenih mreža, kako bi u miru provela trudničke dane. Sve do juče ona se nije oglašavala i nije bilo poznato kako izgleda u poodmakloj trudnoći. Sada, kada se termin porođaja približio, Koraćeva je odlučila da pozira u poslednjim danima blagoslovrnog stanja i otkrije koliko je srećna jer će uskoro postati majka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Miloš Miletić/ana_korac/Instagram

Pogledajte još