NAŠU VEZU JE UNIŠTILO ĆUTANJE: Stefan Karić progovorio o razlozima raskida sa Jovanom Ljubisavljević

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga" Stefan Karić prvi put je nakon prekida dvogodišnje veze s Jovanom Ljubisavljević govorio o razlozima rastanka uprkos činjenici da su im svi prognozirali brak. Osvrnuo se na svoje učešće, život van Bele kuće, ali je dao i svoj sud o aktuelnim zadrugarima.

Kako živiš nakon "Zadruge"?

- Još uvek se oporavljam iako sam izašao pre više od pola godine. Zatvoren prostor utiče na psihu toliko da izađeš kao blesav iz rijalitija i ne znaš šta ćeš pre. Željan si svega i pokušavaš to da nadoknadiš.

Pratiš li aktuelnu sezonu? Kako komentarišeš popularni trio: Anđelu, Zvezdana i Anu?

- To što je Anđela uradila je katastrofa i oštro osuđujem i taj postupak i taj odnos. Pre nego je ušla u rijaliti rekao sam joj da može svašta da joj se dogodi, a ona mi je govorila da zna šta radi i da poznaje sebe. Zameram joj što je to uradila sa zauzetim momkom, ali joj ne zameram što se zaljubila. Jesam i ja bio sa Jovanom koja je u tom trenutku bila zauzeta. Mogao sam da izbegnem sve i ne uđem u vezu, ali koliko god da smo oboje krivi, uvek je više kriv onaj koji je zauzet.

Da li si nekada bio s udatom ženom?

- Jesam, bila je starija od mene i u braku, ali je to bio kratkotrajan odnos. Nisam ponosan na to, ali nema potrebe da krijem da sam i sam bio u takvoj vrsti zabranjene veze.

Zbog čega se ugasila tvoja i Jovanina ljubav?

- Našu vezu je uništilo ćutanje. Smatram da treba da se govori o problemima i da ih ne treba gurati pod tepih. Kada čovek skuplja u sebi sve zarad mira u odnosu, dolazi do tačke pucanja, a posle toga nema nazad. Možda će vreme dozvoliti da nekada pružimo ruku jedno drugom i da se poštujemo bar na neki način.

Da li s bivšim devojkama ostaješ u kontaktu?

- Sa svima sam u kontaktu, osim sa Jovanom. To ne znači da i s njom neću ostvariti neki normalan odnos nakon nekog vremena, ali zasad je to nemoguće.

S kojom aktuelnom zadrugarkom bi bio u vezi da si u rijalitiju?

- Tamo više ne postoji nijedna devojka s kojom bih ušao u vezu. Previše su proste i lake.

Na koje svoje postupke iz "Zadruge" nisi ponosan?

- Na seks pred kamerama. Ne samo zbog sebe i svoje porodice, već zbog porodica tih devojaka s kojima sam bio. S druge strane, svi koji su bili u vezi tokom rijalitija imali su seks, a samo su neki uspeli da to sakriju od kamera.

Da li sebe trenutno možeš da zamisliš u bračnoj zajednici?

- Odavno sam spreman za brak i za decu, samo godinama unazad nisam imao sreće da nađem osobu s kojom bi taj korak imao smisla.

Govore da si tatin sin?

- Najveća zabluda je da sam bogataško dete, tatin i mamin sin. Dete sam koje je odraslo u 40 kvadrata s majkom, ocem i ujakom. Moji roditelji su sposobni i vredni ljudi koji su stvorili pare. Čak i kada nismo imali, nisu dozvolili da mi nešto fali. Da sam dete koje se oslanja na finansije svojih roditelja, ne bih ušao u rijaliti i nastojao da sam zaradim veće pare.

Izvor: Alo.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još