NEPOPRAVLJIVI ROMANTIČARI: Koji znaci Zodijaka žive svakog dana kao da je Dan zaljubljenih?

Svake godine kada februar zakuca na naša vrata počinjemo da razmišljamo šta da radimo za Dan zaljubljenih. Padaju nam na pamet romantične scene sa laticama ruže i čokoladama u obliku srca. Odjednom se u nama budi romantični duh i sanjamo da smo zaljubljeni – ako nismo, a ako jesmo da 14. februar provedemo sa voljenom osobom na najlepši mogući način. Međutim, ima i onih koji tako žive svaki dan. Sledeći znakovi Zodijaka žive romansu tokom cele godine.

U nastavku teksta saznajte koji horoskopslki znaci važe za najveće romantičare!

Rak

Rak je toliko romantičan i osetljiv jer dominira u 4. polju kuće i porodice. Ima empatiju i toliko upija energiju drugih da bi radije ostao kod kuće i uživao u svojim osećanjima. Njegov vladar je Mesec, planeta emocija i unutrašnjih svetova, pa romansa dolazi pravo iz srca. On može duboko da oseti sve i da sve vidi sa romansom.

Vaga

Da li ste upoznali Vagu koja nije romantična? Kao da iz njenog prisustva zrači romantika i ona tu ne može ništa. Ima smisla ako se setite da je vladar Vage Venera, planeta lepote, ljubavi i luksuza. A to postaje još jasnije iz činjenice da Vaga dominira u 7. polju društva. Duboko u sebi ona je luda za idejom prave ljubavi i sigurno joj nije potreban Dan zaljubljenih da bi ga se setila.

Škorpija

Škorpija može biti jako emotivna i strastvena. Budi vas iz monotonije stvarnosti i pokazuje vam nešto mnogo idealizovanije. Bilo da ova ljubav potraje ili se smiri, na neki način će vas promeniti. Ako pomislite na Škorpiju kojom vlada Pluton, planeta transformacije, i dominira u 8. polju u smislu seksa i misterije, kako možete poreći da je to romantičan znak?

Ribe

Kada govorimo o ovom posebnom znaku, govorimo o najsanjivijem od svih. Da li ste ikada sreli Ribu kojoj um nije bio u oblacima? To je zato što toliko sanja o magičnijem svetu od stvarnog, koji je, bez sumnje, pun romantike. Njen vladar je Neptun, planeta snova, iluzija i mašte. Nije li romansa fantazija za koju žive smrtnici? Romantika je kada se neverovatno čini mogućim i Ribe to znaju.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još