ŽELJNO IŠČEKUJEMO BEBU: Đorđe Đoković progovorio o dolasku sina na svet

Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veselinov Đoković uskoro postaju roditelji, a dok nestrpljivo iščekuju rođenje bebe, budući roditelji se uveliko pripremaju za novu etapu svog života.

Saška je u više navrata govorila o majčinstvu, dok je Đorđe sada prvi put u jednoj emisiji priznao kako se oseća i da li je spreman na sve što dolazi.

Mladi par je još na početku svoje veze imao ideju o imenima koja će dati svojoj deci, a javnost će za njih čuti tek kada se prinova rodi.

- Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta - rekla je jednom prilikom Saška Veselinov za domaće medije.

Najmlađi brat Novaka Đokovića trenutno vredno radi na organizaciji turnira "Srpska open", koji počinje 16. aprila i koji će, kako kaže, pasti baš u periodu kada se može očekivati i proširenje njihove porodice.

Đorđe ne krije uzbuđenje, te priznaje da će usklađivanje poslovnih i najlepših privatnih obaveza biti pravi izazov. Ipak, porodicu uvek stavlja na prvom mesto, iako mu je posao od izuzetne važnosti.

- To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve je tu u tom nekom periodu će se desiti, tako da željno iščekujemo - rekao je Đorđe za "K1".

Izvor: Alo.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još