ZALJUBLJENI I SREĆNI: Milena Popović i Igor Jurić više ne kriju svoje emocije (FOTO)

Milena Popović, udovica srpskog političara Olivera Ivanovića, sredinom juna prošle godine potvrdila je da je u vezi sa Igorom Jurićem, osnivačem fondacije "Tijana Jurić".

Naime, tridesetdevetogodišnja političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije tada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa ocem tragično nastradale Tijane Jurić i napisala reč "ljubav".

Nakon njene objave u domaćim medijima digla se velika bura, a Milena je ubrzo obrisala fotografiju.

Popovićeva je od tada, kako je više puta izjavila, doživela linč na društvenim mrežama, jer je uplovila u ljubavnu vezu nakon tragične smrti nevenčanog supruga.

Atraktivna crnka svoju romansu više ne želi da skriva i danas je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelila sliku sa deset godina starijim Jurićem.

Naime, zaljubljeni partneri uživali su u šetnji tokom toplog februarskog dana i zagrljeni pozirali.

Nakon Milenine objave usledili su komentari njenih pratilaca koji su podržali njenu odluku da ne skriva svoj ljubavni život.

Milena i Igor upoznali su se pre tri godine, tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, a zbližile su ih tragedije koje su im obeležile živote - on je izgubio dete, a ona emotivnog partnera. Popovićeva je tokom veze sa Oliverom rodila sina Bogdana, koji je nedavno proslavio 12. rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: milena_bogdan/Instagram

Pogledajte još