TEBI JE KRIVO ŠTO SAM IMAO SEKS SA NJOM: Filip Car i Bilal Brajlović sukobili se zbog Maje Marinković (VIDEO)

Nakon suočavanja sa Majom Marinković, Bilal Brajlović žestoko se sukobio i sa Filipom Carem.

- Rekao si da tvoja porodica nije razumela tvoju vezu sa njom, molio si ih da te podrže i posle dan, dva se desilo šta se desilo. Kako si se osećao? - pitao je Darko Tanasijević Bilala.

- Dolazim kući, prva noć "Zadrugovizija". Miljana peva, mama ne zna ko je to jer ne prati rijaliti. Mama ništa nije imala protiv našeg odnosa jer zna kakav sam. Stari mi govori da nisam normalan sa kim sam. Ja još zaljubljen, ona plače, pozdravlja Bikija, ljubav cveta. Govorim starom da sam se zaljubio i u tom momentu sam verovao da mi ništa neće uraditi i to je moja greška. Car je izneo, okej. Gledam ono u pabu. U tom momentu pušim paklu cigara. Ljudi govore da izađe jer prvi put ima podršku i vide da se promenila. Dok sam bio sa njom video sam da može biti bolja osoba, da ne mora biti debil koji uništava brakove i veze. Gledam tu scenu i odmah objavim stori da sam završio kad je bilo ono u pabu. Dolazi meni stari ujutru, govori da je bio u pravu i idemo dalje. Sve što je meni Filip pričao, uradio je drugi put. Pojeo sutlijaš isto - rekao je Bilal.

- Ja sam sa namerom to uradio, a ne iz emocije. Gore je iz emocije. Je l' si ti sa svakom ženom bio iz emocije? Nisam ja nju priznao kao devojku - rekao je Filip.

- Rekao si da nikad ništa nećeš. Imaš ogroman kompleks i odmah ti proradi inat - rekao je Bilal.

- Ja sam imao neku nameru i ispunio je. Ti si mene prozivao, nije ti to brat napravio. Ti si se mnogo puta kleo, pa je bilo. Rekao si mojoj devojci Aleksandri svašta - rekao je Car.

- Je*iga, ali jesam li ja slagao. Zanima me zbog čega si uradio - rekao je Bilal.

- Je l' tebi zaista krivo što sam to uradio ili što je nisam priznao za devojku. Ne možeš tako da pričaš - rekao je Car.

- Mogu, jer si ti mogao da budeš sa mojom devojkom dok ja nisam tu - rekao je Bilal.

- Ona je tebi pokazala dok si bio tu da nema emociju prema tebi - rekao je Car.

- Ti si doktor za devojke takvog tipa, ali za ljubav i emocije ne - rekao je Bilal.

- Je l' treba da imam ljubav kao ti i kao ja nekad. Ja sam sa ovom devojkom prošao što si ti prolazio sa Majom. Ljut si jer sam je*ao Maju - rekao je Car.

- Sa njom svi mogu da budu, buraz. One su takve - rekao je Bilal.

- Ja sam toga svestan. Ako Maja bude htela, vi ćete se opet pomiriti - rekao je Car.

- Moj klub paćenika. Svi muškarci koji me i dan danas vole - rekla je Maja.

- Ja kvarna nisam, uradila sam to iz emocije i porodicu nikad nisam prva vređala debelom prasetu. On mene sad gleda non-stop, zato mu se devojka ovako i oseća - govorila je Maja.

- Ja nju nisam priznao za devojku - poručio je Filip.

- To nije opravdanje kad si bio sa njom po ceo dan - rekao je Bilal.

- Brajlovići me napadaju, umesto da mi pruži ruku - govorio je Car.

- Voli me i ovaj i ovaj - smejala se Maja.

- Ti si očekivao da je ispoštujem tebe, a vređao si mene i omalovažavao moju devojku - rekao je Car.

- On se ograđuje da me nije priznao za devojku, pa je sve oprošteno - rekla je Marinkovićeva.

- Vi ste praštali gore stvari, ti si j*bao Maju Kovačević, a oni ti je prešla preko toga. Ti bi mene, kad ti gurneš nema veze, a ja kad tutnem ima - vikao je Car.

- Prevario si me za 10 minuta, a sad radi šta hoćeš, ja neću da se pomirim sa tobom - govorila je Maja.

- Ja tebe nisam prevario, tebi je to razlog. Ja sam u tom momentu završio sa tobom - pričao je Brajlović.

- Voliš me i dan danas, 'ajde pogledaj me u oči - pričala je Maja.

- Nema ništa - dodao je Bilal.

- Ja te u dušu znam. Previše si ti slab i mlak na mene - govorila je Maja.

- Ja znam da sam tad bio prekinuo, a to sam uradio jer je ona nešto pre toga uradila - govorio je on.

- Šta si uradio te noći? Kako si se ponašao sa igračicama? Sa Sarom? Nisam oprostila, ja stojim iza toga što sam uradila. On hoće sebe da opere i ispadne žrtva Maje Marinković. Nisam te prevarila, neka bude da jesam. On je znao kako stoje stvari kad je Filip ušao u kuću - rekla je Marinkovićeva.

- Ja sam tad bio ludo zaljubljen. Svaka čast, ti stojiš, evo stojim i ja. To je to. Bilo je svega i kad je on ušao, bilo je i seksa, neću ja tebe da pokrivam dok se drugome pravdaš - rekao je Bilal.

- Jednom je bilo, Bilale. Pitao si me zašto neću da imam odnose, mene je preseklo kad sam videla idiota - pričala je Maja.

- Tebi kao da je bilo lakše da omalovažiš emociju prema njemu, da tvoje greška ne bi imala težinu - dodao je Darko.

- Ne bih ja to nazvala greškom ako sam to želela u trenutku. Znam da nije ispalo lepo i da nije bilo dobro za mene. Ja se jesam zaljubila u Bilala, ali mesec i po dana u kojima se desila prevara, šiblje, polivanja... Malo sam zeznuta, ja kad ukačim pogledom ostaje mi zarezan, a ne nešto više. Povredila sam te, izvini. Ja stojim, ali se kao čovek izvinjavam ako sam mu nanela duševni bol - govorila je Maja.

- Niko te nije voleo kao on, bolje se momku posveti - dobacio je Car.

- Nije ti bilo svejedno kad si ga videla - dodao je Darko.

- Bilo mi je neprijatno da ga pogledam u oči. Možemo mi da budemo u korektnim odnosima, ali nešto više, nema potrebe, ja to ne osećam - poručila je Marinkovićeva.

- Pozdravljam Takija puno, jedva čekam opet da ga vidim. Nije on kriv što ima ovu ovakvu, on je voli i ja to poštujem. Taki, ljubim te - poručio je Bilal.

- S obzirom da je ovako dobar i poštuje mog oca, hvala na lepim rečima. Drago mi je da Bilal ovako lepo priča, ima poštovanje premna mom ocu i hvala ti na tome i sad me je prijatno iznenadio. Taki, šalji poklone za Bikija. Vidiš kako on meni ulepša veče, hvala ti - govorila je Maja.

- Hvala tebi, na svemu - dodao je Bilal.

- Kad meni ovako neko na fino sa ovakvim stavom dođe, meni bude žao, a ne ovi kad me vređaju. Ja imam dušu - rekla je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još