ZAPLAKAO SAM, PRELEP JE OSEĆAJ BITI OTAC: Nakon dolaska sina na svet, oglasio se Sloba Radanović i ponosna baka Draginja

Pevač Sloba Radanović danas je postao otac po prvi put. Njegova supruga Jelena na svet je donela zdravog dečaka, kom su ponosni roditelji dali ime Damjan.

Novopečeni otac oglasio se za domaće medije.

- Video sam ga na slikama. Za malo da sam plakao, malo možda i jesam. Prelep je osećaj. Želim svakom da doživi ovo. Sve je u redu, hvala Bogu. Sad ćemo da organizujemo neko slavlje - rekao je Radanović.

Slobina majka Draginja presrećna je zbog rođenja unuka.

- Hvala vam na čestitkama, presrećna sam, kao baka... Kako drugačije, puno mi je srce - rekla je Slobina majka, a na pitanje da li je videla unuka kaže:

- Ja sam još ovde u Zrenjaninu, poslao mi je Sloba slike. Unuk liči na tatu. Hvala vam na čestitkama, hvala što ste se javili.

Inače, ime Damjan je muško ime koje je poreklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od grčkog imena "Damianos", a koje pak potiče od imenice "Damao", u bukvalnom značenju - pobednik, ukrotitelj, ili u glagolskoj formi - krotiti, pripitomiti, ukrotiti.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još