ULAZIM DA POBEDIM: Aleksa Perović jedan je od učesnika druge sezone "Survivora"

Nova sezona zabavno takmičarskog šou programa "Survivor" uskoro počinje, a sreću u Dominikanskoj Republici okušaće i pevač Aleksa Perović.

Prvi takmičar koji će biti deo nove sezone je nekadašnji učesnik takmičenja "X Factor Adria" i "Zvezda Granda". Kao deo "Zvezda Granda" odabran je za najboljeg takmičara po oceni žirija.

Ipak, muzička scena nije isto što i divljina Dominikanske Republike, pa će Aleksi nova avantura u egzotičnoj zemlji biti pravi izazov.

- Mislim da će mi učešće u ranijim takmičarskim programima biti olakšavajuća okolnost u "Survivor"-u. Neće biti presudno, ali će i te kako da doprinese u nekim trenucima odluke - kaže Aleksa i dodaje:

- Ja kad god ulazim u neku priču idem sa ciljem da osvojim, odnosno da uradim nešto najbolje što mogu. Ovde mi je cilj da stignem do samog kraja i da osvojim prvo mesto. Svako ko kaže drugačije nije iskren. Ipak, veća satisfakcija bi mi bila floskula "pobedi sebe", iako mislim da sam to već uradio.

Perović otkriva i šta će mu najteže pasti na ostrvu.

- Sunce. Sigurno, zato što sam ja lik koji i na odmoru ide u hlad - priznaje Aleksa.

Podsetimo, snalažljivost, motivacija ali i fizička i psihička izdržljivost kandidata biće ključni faktori za uspeh u "Survivor"-u, a osim individualnih i timskih izazova, kandidati će morati da se suoče sami sa sobom i sa prirodom koja im u ovoj igri preživljavanja može biti najveći saveznik, ali i neprijatelj.

Izvor: Nova.rs
Foto: aleksaperovic/Instagram

Pogledajte još